; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicoleta Luciu a fost la salină cu cei doi Zsolt

05 April 2011

nicoleta-luciu-vacanta-praidDupă ce a terminat filmările la Iubire şi onoare' Nicoleta Luciu şi-a luat o binemeritată vacanţă pe care a petreceut-o firesc cu iubitul ei, Zsolt, şi cu fiul lor, Zsolt Jr.

Am fost aproape două săptămâni într-o staţiune foarte frumoasă din Harghita, la Praid, şi din fericire am avut parte şi de vreme bună. Ne-am plimbat prin pădure, am fost la salină, la băi şi la piscină', a povestit interpreta Sorayei din telenovela transmisă de Acasă. Cel mai încântat de orele petrecute la salină a fost cel mic. Lui Zsolt Jr. i-a plăcut tare mult, ar fi stat în salină ore în şir şi în fiecare zi abia aştepta să se întoarcă', a zis fericita mămică.

Zsolt-vacanta-nicoleta-luciuCa în fiecare concediu, Nicoleta Luciu a savurat câteva castane coapte, pe care le adoră încă din copilărie: Am mâncat castane şi porumb fiert. De câte ori plec în ţară sau în străinătate, îmi cumpăr castane, chiar şi la New York am mâncat câteva'.

Actriţa s-a bucurat de aerul proaspăt de la munte şi mărturiseşte că s-a întors în Bucureşti plină de energie: Cel mai mult mi-a plăcut aerul curat din zonă. Nu mai simţi stres, agitaţie, totul e foarte liniştit. M-am întors acasă relaxată şi cu bateriile încărcate. Am impresia că am fost plecată câteva luni în vacanţă, nu numai două săptămâni', a declarat Nicoleta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare