; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CC1K7380

Nicoleta Luciu a făcut impresie la „Poftiți pe la noi!” | Prima ediție, diseară

21 July 2014

Pentru prima ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi!', difuzată de Antena 1 astăzi, 21 iulie, și mâine, 22 iulie, de la 20:30, Giani Kiriță a tăiat pentru prima dată o găină, iar Cătălin Botezatu a dat găuri cu bormașina.

CC1K7380

Responsabilitatea pe care vedetele o au în această vară este una foarte mare: trebuie să pună toată priceperea în slujba unor pensiuni care se confruntă cu falimentul, pentru a le face să meargă din nou ca pe roate. Perfecționistul nea Mărin, gospodar cu simț de răspundere, este cel desemnat să transforme aceste pensiuni în locuri cu adevărat primitoare, iar ajutoarele sale din prima ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi!' sunt Nicoleta Luciu, Daniela Crudu, Cătălin Botezatu și Giani Kiriță.

„Am pus bărbații să taie niște găini, le-am găsit netăiate. Le-am spus că astea sunt lucruri pe care le fac bărbații, ce faci, rămâi nemancat? Trebuie să știi să tai o găină și să o pregătești. Dacă le spuneam fetelor să o taie, cu siguranță așa făceau!', a declarat gazda emisiunii.

Nici Giani Kiriță nu mai tăiase vreodată o găină până să participe în emisiunea Poftiți pe la noi!'. Fotbalistul nici nu mai vopsise, iar despre tăiat lemne și manevrat drujba nici nu mai încape vorbă. Giani a fost însă pus pe treabă, iar una dintre colegele lui din emisiune, Daniela Crudu, a spus despre el că este un băiat foarte muncitor, pe care te poți baza'.

A fost o emisiune a premierelor și pentru Cătălin Botezatu, care nu mai dăduse găuri cu bormașina și nici nu făcuse grătar.

„Am făcut pentru prima dată grătar, am și descoperit că îmi place. Chiar a fost lăudat tot ce am preparat eu pe grătar și apoi am servit', a povestit Cătălin Botezatu.

Daniela Crudu a cusut pentru prima dată și nu oricând, ci chiar în ziua în care împlinea 25 de ani, pe care si-a petrecut-o la filmări.

Ce am putut să fac, am făcut, ce nu, nu. Eu am fost într-o permanentă distracție oricum. Aș repeta experiența pentru că îmi place foarte mult de nea Mărin, e un om deosebit, ai ce învăța de la el, e de calitate', a mărturisit Daniela.

Nicoleta Luciu i-a impresionat pe toți cu hărnicia de care a dat dovadă și cu faptul că nu a refuzat niciodată orice sarcină i s-a dat. Atât nea Mărin, cât și ceilalți colegi au doar cuvinte de laudă la adresa ei, ținând să precizeze că este o gospodină desăvârșită și o femeie dedicată familiei și copiilor.

[Not a valid template]

Ce a rămas în urma lui nea Mărin și a celor patru vedete și cum s-a schimbat fața pensiunii în care cei cinci au trudit zi și noapte câteva zile la rând, veți afla urmărind prima ediție a emisiunii Poftiți pe la noi!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare