Homepage  / Vedete româneşti

Nicoleta Luciu s-a afișat fără machiaj și fără filtre. Fanii s-au întrecut în comentarii negative: „Parcă esti alt om, nu te recunosc”

Nicoleta Luciu s-a afișat fără machiaj și fără filtre. Fanii s-au întrecut în comentarii negative: „Parcă esti alt om, nu te recunosc”
15

de Cristina Țapu,

Nicoleta Luciu, fostă vedetă în showbizul românesc și mamă a patru copii, a stârnit recent o amplă dezbatere pe internet. La 43 de ani, ea continuă să atragă atenția prin aspectul său fizic, însă ultima ei postare pe rețelele de socializare a divizat opinia publicului.

Cum arată Nicoleta Luciu fără machiaj

Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor, însă continuă să fie activă pe pagina contului personal de Instagram. Într-un InstaStory recent, vedeta s-a afișat fără machiaj, promovând o clinică de înfrumusețare. În timp ce unii fani au fost de părere că trecerea timpului nu și-a pus amprenta asupra chipului Nicoletei Luciu, alții au fost de părere că Nicoleta este pur și simplu de nerecunosut datorită intervențiilor suferite.

nicoleta luciu 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„Nici Nicoleta Luciu nu mai e Nicoleta Luciu”; „Doamne ferește, nici nu mi-am dat seama cine este”, „Au trecut anii, asta nu înțelegeți, doar nu era să rămână la fel ca acum 20 de ani?”; „Parcă ești alt om, nu te mai recunosc”, „Donatella Versace?? De aia nu vreau să am mulți bani”, au fost doar o parte dintre comentariile negative primite de Nicoleta.

De-a lungul timpului, Nicoleta a apărut în nenumărate pictoriale sexy, a făcut prima pagină a ziarului „Libertatea” în repetate rânduri, iar transferul la Pro TV şi, apoi, la Acasă TV, unde a jucat în mai multe telenovele, i-au consolidat reputația. În iunie 2002, Nicoleta Luciu intra în televiziune, la Antena 1, ca asistentă a lui Horia Brenciu, la emisiunea matinală estivală „Neatza în Epoca de piatră”.

Nicoleta Luciu nu exclude o reîntoarcere în televiziune

După ce l-a născut pe fiul cel mare, Nicoleta Luciu a renunțat la televiziune și susține că nu ar dori să revină în lumina reflectoarelor decât dacă primește o ofertă cât se poate de serioasă.

Nicoleta nu se identifică cu formatele de succes care sunt difuzate pe micul ecran, așadar preferă să nu dea curs invitațiilor pe care le primește în diferite emisiuni, conform propriilor spuse.

Nicoleta Luciu a renunțat de multă vreme la lumina reflectoarelor și s-a mutat în Miercurea Ciuc, de dragul soțului său Zsolt Csergo. Cei doi au împreună patru copii: Zsolt Jr. și trio-ul format din Kim, Kevin și Karol, tripleții. Zsolt Jr. are 15 ani și o întrece deja în înălțime. Nicoleta Luciu este o mamă foarte implicată și s-a ocupat îndeaproape de educația copiilor săi. Cei patru știu deja maghiara și engleza și au note foarte bune la școală.

Sursă foto: Instagram – Libertatea

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton