; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicole şi Lewis îşi consolidează relaţia

02 March 2010

Cântăreaţa de la Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger (31 de ani), face tot posibilul să-şi refacă relaţia cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton (25 de ani).

Cei doi s-au împăcat luna trecută şi şi-au dat seama că trebuie să petreacă cât mai mult timp împreună pentru ca relaţia lor să funcţioneze. Motivul pentru care s-au despărţit în ianuarie a fost pentru că de-abia se mai vedeau, însă ei au continuat să se iubească. Astfel, după Ziua Îndrăgostiţilor, au avut o discuţie şi au decis să o ia de la capăt împreună', a declarat o sursă, citată de femalefirst.co.uk.

Nicole şi Lewis şi-au propus ca de data aceasta să fie mai romantici unul cu celălalt, să nu citească articolele care apar despre ei în tabloide şi să nu fie întrerupţi de telefoane când iau masa împreună. Mai mult, Nicole i-a cerut lui Lewis să o sune în fiecare zi în loc să-i dea mesaje.

Cei doi au confirmat că sunt din nou împreună după ce au fost surprinşi sărutându-se într-un centru comercial din Los Angeles. Mai mult, Nicole chiar a glumit cu o vânzătoare care a întrebat-o ce caută, spunându-i că anul acesta, rochia de mireasă'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare