; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Special Olympics Celebrity Dance Challenge

Nicole Scherzinger se iubește cu un jucător de tenis

19 November 2015

Cântăreața Nicole Scherzinger (37 de ani) este implicată într-o relație cu Grigor Dimitrov (24 de ani), fostul iubit al jucătoarelor de tenis Serena Williams și Maria Sharapova, anunță starpulse.com. „Nicole se întâlnește cu Grigori. Sunt absolut amorezați. Dar au fost atenți să nu apară în poze împreună, pentru că nu-și doresc să pună presiune pe relație făcând-o publică', a spus o sursă.

31 July 2015 - Beverly Hills, California - Nicole Scherzinger. Special Olympics Celebrity Dance Challenge held at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts. Photo Credit: Byron Purvis/AdMedia

Grigor Dimitrov s-a despărțit de Maria Sharapova în luna iulie. La rândul ei, Nicole Scherzinger a rupt toate legăturile cu fostul iubit, pilotul Lewis Hamilton, la începutul anului. „Lewis știe de relația lor și nu este încântat. L-a făcut să realizeze că n-a uitat-o. A încercat să discute cu Nicole în ultimele săptămâni', a mai spus sursa.
După despărțirea de Lewis Hamilton, Nicole Scherzinger a mai fost văzută în compania jucatorului de fotbal Pajtim Kasami.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare