; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger s-a luptat cu bulimia: “O perioadă întunecată pentru mine”

02 July 2014

Fosta membră a trupei Pussycat Doll a dezvăluit lumii întregi că a suferit timp de opt ani de bulimie. Anunţul a fost făcut în urmă cu doi ani, când frumoasa brunetă a dat detalii despre tulburarea alimentară.

Nicole-Scherzinger-periuta-dinti

Nicole Scherzinger recunoaşte, într-un interviu acordat ediţiei lunii iulie a revistei Cosmopolitan UK, că bulimia o făcea să se “simtă îngrozitor pe dinăuntru”.

“Esta aşa o boală oribilă, paralizantă, şi a fost o perioadă cumplită pentru mine”, a recunoscut Scherzinger. “Nu am crezut că cei din jurul meu sau din familie ştiau de suferinţa mea, pentru că o ascundeam bine, îmi era aşa de ruşine! Ştiam că nu este ceva normal sau sănătos. A fost drogul meu, dependenţa mea”, a povestit bruneta.

În 2012, Nicole Scherzinger a povestit că iubitul ei, Lewis Hamilton, a ajutat-o să câştige bătălia cu bulimia.

„El mi-a dat curajul să pun capăt tulburării, de fapt bolii. M-a făcut să mă simt frumoasă. N-a pus deloc accentul pe dimensiunile mele, iar acest lucru a ajutat din plin. Astfel, am învăţat să mă accept pe mine şi trupul meu. Asta a fost dependenţa mea. N-am consumat droguri, însă îmi făceam rău prin alte metode. Bulimia a fost dependenţa mea, a recunoscut vedeta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare