; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicole Richie este nevasta lui Joel Madden

14 December 2010

După doi copii şi patru ani de concubinaj, Nicole Richie (29 de ani) şi Joel Madden (31 de ani) şi-au unit destinele. La ceremonie nu a participat Paris Hilton (29 de ani), prietena din copilărie a miresei.

Dacă Russell Brand şi Katy Perry s-au trezit cu un tigru la nuntă (link: ), Nicole Richie şi Joel Madden au ales să-şi impresioneze invitaţii cu un elefant dresat.

Ceremonia s-a ţinut în reşedinţa din Los Angeles a cântăreţului Lionel Richie (care a adoptat-o pe Nicole Richie când aceasta avea doi ani) şi, exceptând spectacolul oferit de elefant, cuplul a avut parte de o nuntă tradiţională.

„Au mers până în pânzele albe cu decorul. Nicole şi-a dorit o nuntă memorabilă şi elegantă, la care sa participe doar prietenii apropiaţi şi familia', a explicat o sursă.

Printre invitaţi s-au aflat Benji Madden (fratele geamăn al mirelui, care cântă alături de acesta în trupa rock Good Charlotte, a fost cavaler de onoare), cântăreaţa Gwen Stefani (41 de ani) şi soţul ei, Gavin Rossdale (45 de ani).

Nicole Richie şi Joel Madden au doi copii – Harlow Winter Kate Madden (2 ani) şi Sparrow James Midnight Madden (un an). Cuplul şi-a anunţat logodna în luna februarie.

.

Paris Hilton – absenţă motivată

Nicole Richie şi Paris Hilton erau nedespărţite în urmă cu câţiva ani, când făceau turul petrecerilor mondene, dar se pare că relaţia lor s-a răcit între timp. După ce a reflectat câteva săptămâni, nevasta lui Joel Madden a decis să nu o invite la nuntă pe prietena ei din copilărie.

„Nicole nu mai este femeia care pierdea nopţile împreună cu Paris Hilton. Este mamă şi, mai nou, soţie, în timp ce Paris nu s-a schimbat deloc în ultimii cinci ani. Încă petrece în Las Vegas şi are probleme cu legea', a comentat o sursă.

„A fost o nuntă fără dramă şi, mai important, fără droguri. Au participat 130 de prieteni apropiaţi şi rude, care s-au bucurat de compania celorlalţi invitaţi şi au sărbătorit dragostea tinerilor însurăţei'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare