Homepage  / Vedete străine

Nicole Kidman, transformare radicală după pierderea mamei. Actrița a slăbit îngrijorător și este de nerecunoscut

Nicole Kidman, transformare radicală după pierderea mamei. Actrița a slăbit îngrijorător și este de nerecunoscut
18

de Cristina Țapu,

Nicole Kidman, faimoasa actriță în vârstă de 57 de ani, a generat îngrijorare printre admiratori după recenta sa apariție publică, mulți considerând că a slăbit foarte mult în ultima perioadă de timp.

Nicole Kidman și-a îngrijorat fanii cu cea mai recentă apariție publică

Prezentă la premiera celui mai nou film în care joacă, Babygirl, desfășurată la hotelul Crosby din New York, Nicole Kidman a atras toate privirile. Actrița a purtat pantaloni gri, largi, combinați cu o maletă neagră, care i-a evidențiat talia foarte îngustă. Fanii sunt de părere că transformarea fizică radicală prin care a trecut Nicole Kidman a fost cauzată de durerea emoțională pe care a resimțit-o actrița odată cu pierderea mamei sale.

Nicole Kidman Out In New York CityIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

„Eu și sora mea, împreună cu familia noastră, vrem să vă mulțumim pentru dragostea și bunătatea pe care am simțit-o săptămâna aceasta. Fiecare mesaj pe care l-am primit de la cei care au iubit-o și admirat-o pe mama noastră a însemnat mai mult pentru noi decât vom putea vreodată să exprimăm”, transmitea Nicole Kidman în urmă cu doar câteva săptămâni.

Născută pe 20 iunie 1967 în Honolulu, Hawaii, dar crescută în Australia, Nicole Kidman a avut o traiectorie artistică remarcabilă încă de la începuturile sale. Debutul său major pe scena internațională a avut loc în 1989, odată cu filmul Dead Calm, un thriller psihologic care a atras atenția Hollywood-ului. Totuși, ascensiunea sa fulminantă a avut loc în anii ’90, odată cu apariția în filme de marcă precum Days of Thunder (1990) și Far and Away (1992), unde a jucat alături de fostul său soț, Tom Cruise.

Nicole Kidman a avut un mariaj controversat cu Tom Cruise

Nicole Kidman a trăit mereu în lumina reflectoarelor, iar relațiile sale personale au fost deseori subiect de interes pentru public. După o căsnicie de 11 ani cu Tom Cruise, cei doi s-au despărțit în 2001. În 2006, Kidman s-a căsătorit cu cântărețul de muzică country Keith Urban, și împreună au două fiice.

Deși este o figură publică bine cunoscută, Kidman a reușit să păstreze o mare parte din viața sa personală departe de tabloide. Ea vorbește deschis despre importanța familiei și despre rolul de mamă, reușind să găsească un echilibru între viața personală și cariera sa strălucitoare.

La 57 de ani, Nicole Kidman rămâne una dintre cele mai respectate și versatile actrițe din industrie. Recentele sale apariții în producții de succes, precum Big Little Lies (2017-2019), pentru care a câștigat un premiu Emmy, și The Undoing (2020), continuă să demonstreze că Kidman este o forță de neoprit în lumea filmului.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton