; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

71886736_681180512290255_1526671196717996353_n

Nicole Kidman și Keith Urban au sărbătorit 14 ani de căsătorie

29 June 2020

Nicole Kidman și Keith Urban formează unul dintre cele mai frumoase și stabile cupluri de la Hollywood, iar la sfârșitul săptămânii trecute cei doi au aniversat 14 ani de căsătorie. 

Pentru a sărbători, cuplul a ales să posteze pe conturile lor de Instagram imagini inedite cu ei însoțite, bineînțeles, de mesaje emoționante.

Keith Urban, în vârstă de 52 de ani, a preferat să posteze o imagine blurată cu el și Kidman, fotografie realizată pe plajă și care îi prezintă pe cei doi râzând și distrându-se.

„La Mulți Ani Baby !!!!!', a scris cântărețul în descrierea imaginii. „14 ani.. și mă simt ca iubitul tău în TOATE modurile posibile!!!!'.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Happy Anniversary Baby!!!!! 14 years…. and i feel like your boyfriend in ALL the right ways!!!!

A post shared by Keith Urban (@keithurban) on

Și actrița în vârstă de 53 de ani a preferat să își declare sentimentele pe Instagram, împărtășind o imagine alb-negru, emoționantă, cu ea și soțul ei, fotografie realizată cel mai probabil la un eveniment oficial.

„Noi ❤️ „este descrierea fotografiei, imaginea fiind însoțită doar de hastag-ul #HappyAnniversary.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Us ❤️ #HappyAnniversary

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on


Nicole Kidman și Keith Urban s-au căsătorit în 2006 și au două fetițe, Sunday Rose, în vârstă de 11 ani, și Faith Margaret, 9 ani. Kidman mai are doi copii, Isabella, 27 ani, și Connor, 25 ani, pe care i-a adoptat în timpul căsătoriei cu actorul Tom Cruise.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare