Homepage  / Vedete străine

Nicole Kidman și Keith Urban, apariție de senzație alături de fiicele lor pe covorul roșu. Cum arată acum Sunday și Fait

Nicole Kidman și Keith Urban, apariție de senzație alături de fiicele lor pe covorul roșu. Cum arată acum Sunday și Fait
12

de Roxana Mirea,

Nicole Kidman a primit premiul pentru întreaga carieră din partea Institutului American de Film. Actrița a strălucit pe covorul roșu, iar familia i-a fost alături. Pe lângă soțul ei, Keith Urban, prezente la evenimentul special au fost și fiicele cuplului, Sunday Rose și Faith Margaret.  

Cum arată fiicele adolescente ale lui Nicole Kidman 

Nicole Kidman a fost premiată sâmbătă, la cea de-a 49-a ediție a galei AFI Lifetime Achievement Award, și a fost însoțită de familia sa pentru această ocazie specială. Nicole Kidman a primit premiul pentru întreaga carieră din partea Institutului American de Film, cea mai înaltă onoare a cinematografiei americane. Actrița australiană, în vârstă de 56 de ani, este prima din țara ei care primește acest trofeu. 

Prezenți la evenimentul special au fost soțul ei, Keith Urban, precum și fiicele lor – Sunday Rose, în vârstă de 15 ani, și Faith Margaret, în vârstă de 13 ani – într-o rară apariție pe covorul roșu la Dolby Theatre din Hollywood. 

Sora lui Kidman, Antonia Kidman, a fost, de asemenea, prezentă la gala plină de vedete și a adus-o cu ea și pe fiica ei, Sybella Hawley. Nicole Kidman a oferit un interviu pentru ET la eveniment și a vorbit despre cum s-a simțit în legătură cu această onoare și despre cum a primit sprijin din partea familiei sale iubitoare. 

Sunt un pic emoționată, ca să fiu sinceră”, a spus Kidman. „În loc să spun că sunt emoționată, mai bine spun că sunt entuziasmată. Așa că sunt entuziasmată!”  

Sunt incredibil de onorată să fac parte dintre cei premiați”, a adăugat ea. „Când te uiți la această listă de persoane premiate, sunt uimită. Și să fiu prima australiană [onorată], sunt foarte, foarte mândră de asta.” 

De asemenea, a spus că s-a bucurat că i s-au alăturat și fetele ei, care „sunt suficient de mari acum pentru a putea veni și a ști ce înseamnă asta”.  

Mama mea nu este aici, dar urmărește transmisiunea în direct”, a împărtășit Kidman. „Și faptul că pot face asta cu familia mea în jurul meu îmi oferă un astfel de echilibru… este foarte reconfortant.” 

Nicole Kidman strălucit într-o rochie Balenciaga aurie, personalizată, în timp ce Urban a optat pentru un costum negru elegant, tradițional, cu butonieră albă și cravată neagră.  

Nicole Kidman a primit premiul pentru întreaga carieră din partea Institutului American de FilmIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Nicole Kidman mai are doi copii, pe care i-a adoptat cu Tom Cruise, când au fost căsătoriți în perioada 1990-2001: o fată, Isabella, și un băiat pe nume Connor. 

Nicole Kidman nu pune preț pe lucrurile materiale

Deși are o viață la care unii ar îndrăzni doar să viseze și își permite orice capricu, indiferent de preț, actrița dezvăluie că lucrurile care o fac cu adevărat fericită nu sunt cele materiale. Timpul petrecut cu familia, în liniște, alături de oamenii pe care îi iubește este cel pe care cel mai mare preț.

Am o viață plină alături de oamenii pe care-i iubesc. Îmi cresc fiicele. Sunt soție, cea mai bună prietenă, soră, mătușă. Am relații profunde cu oamenii, iar pentru mine, acesta este sensul vieții – iar apoi să avem grijă de ce lăsăm în urmă, pe cine lăsăm în urmă și cum facem asta, ce respect avem pentru asta”, a povestit actrița, într-un interviu anterior.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton