Homepage  / Cinema

Nicole Kidman revine pe Netflix în miniseria „Cuplul perfect”. În ce alte proiecte o putem vedea

Nicole Kidman revine pe Netflix în miniseria „Cuplul perfect”. În ce alte proiecte o putem vedea
5

de Andreea Hentea,

După ce am văzut-o în comedia romantică „Aventură în familie”, lansată recent de Netflix, Nicole Kidman (recompensată la sfârșitul lunii iunie cu premiul pentru întreaga carieră de către Institutul American de film) va reveni în curând pe platformă cu așteptata miniserie „Cuplul perfect”. Acestea nu sunt însă singurele proiecte în care o vom revedea.

Ce proiecte noi are Nicole Kidman

Nicole KidmanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Aventură în familie” / „A Family Affair”

În luna iunie, Netflix a lansat agreabila comedie romantică „Aventură în familie”, în care Nicole Kidman joacă o scriitoare de succes, Brooke Harwood, care, la ani după moartea soțului ei, regăsește dragostea în persoana lui Chris Cole (Zac Efron), vedetă de cinema și șeful fiicei ei, Zara (Joey King). Reușita principală a filmului vine din comunicarea excelentă între actori. Sofisticata Nicole Kidman și energica Zoey King funcționează credibil ca mamă-fiică, iar Zac Efron formează, din nou, un cuplu fermecător cu Nicole Kidman.

Cei doi s-au bucurat să se reîntâlnească pe platouri, după ce au jucat împreună în thrillerul „Ziaristul” / „The Paper Boy” (2012), care s-a aflat în competiția pentru Palme d’Or la Cannes și pentru care Nicole Kidman a fost nominalizată la Globul de Aur.

„Cuplul perfect” / „The Perfect Couple”

Noua minisierie care se va lansa pe Netflix din 5 septembrie are numeroase atuuri, începând cu Nicole Kidman, care se află în fruntea unei distribuții excelente, dar are și strălucire și mister, precum și o regizoare foarte valoroasă: Susanne Bier. Ecranizare a bestsellerului „Cuplul perfect”, al scriitoarei americane Elin Hilderbrand (tradus și la noi), miniseria are în centru o nuntă de vis în luxoasa stațiune americană Nantucket. Bogata familie a mirelui n-a precupețit nimic pentru a organiza evenimentul sezonului, însă chiar înainte de ceremonie în valuri este descoperit un cadavru, toți membrii familiei devin suspecți și sunt chemați la interogatoriu, iar fabuloasa petrecere devine un câmp minat.

Nicole Kidman, care a lucrat cu Susanne Bier la miniseria de succes „De la început” (difuzată de HBO, acum Max), o joacă pe sofisticata Greer Garrison Winbury, scriitoare de succes și mama mirelui, iar alături de ea îi vom vedea pe Liev Schreiber, Eve Hewson, Dakota Fanning, dar și pe renumita Isabelle Adjani. Scriitoarea americană Elin Hilderbrand a declarat că celebrul serial „Marile minciuni nevinovate” (lansat în 2017 – n.r.), bazat pe romanul lui Liane Moriarty, tot cu Nicole Kidman în rolul principal, este responsabil „pentru revitalizarea actuală a ecranizărilor” și că miniseria Netflix „Cuplul perfect” va avea parte de ceea ce merită, fiindcă „cineva și-a rezervat timp, energie, și – cel mai important – un buget adecvat pentru a realiza totul așa cum trebuie”.

„Nouă străini” / „Nine Perfect Strangers”

Pe Nicole Kidman o vom revedea, de asemenea, în rolul principal din serialul „Nouă străini”, lansat la noi de Prime Video în 2021, ecranizare după apreciata scriitoare Liane Moriarty. Serialul creat de David E. Kelley a fost nominalizat la premiul criticilor TV de la Hollywood pentru scenariu și a devenit cea mai vizionată producție originală Hulu (platforma pe care s-a lansat inițial) atât în ziua premierei, cât și după primele cinci zile de difuzare, deci va avea și un al doilea sezon.

Nicole Kidman a spus recent despre sezonul al doilea al serialului la care este producător executiv și în care o joacă pe Masha Dmitricenko, conducătoarea unui sanatoriu de lux: „Țineți-vă bine! Va fi vorba despre Alpii elvețieni și despre o întreagă nebunie”. Al doilea sezon, care va avea tot opt episoade, va avea o distribuție de excepție (cum a avut și primul sezon). De data aceasta, alături de Nicole Kidman îi vom vedea pe Henry Golding („Asiatici bogați și nebuni”), Christine Baranski („Epoca de Aur”), Mark Strong („1917: Speranță și moarte”), Lena Olin („Astronautul”), dar și pe excelentul Murray Bartlett, cunoscut din „Lotusul alb”. Deocamdată, sezonul doi al serialului nu are anunțată o dată de lansare.

„Babygirl”

Nicole Kidman va fi prezentă la Festivalul internațional de film de la Veneția (desfășurat între 28 august și 7 septembrie) cu noul său film, „Babygirl”, al regizoarei olandeze Halina Reijn. Filmul o are în centru pe Romy (Nicole Kidman), puternicul CEO al unei companii, care riscă să-și ruineze cariera și să-și piardă familia când începe o aventură toridă cu stagiarul ei mult mai tânăr, Samuel (Harris Dickinson). Alături de Nicole Kidman și de Harris Dickinson (unul dintre cei mai talentați tineri actori ai momentului, pe care l-am văzut în „Triunghiul tristeții”, „Acolo unde cântă racii” și „Crimă la capătul Pământului”), în film îi vom vedea pe Antonio Banderas și pe Jean Reno. Filmul se va lansa în decembrie în Statele Unite, dar încă nu știm dacă îl vom vedea și în cinematografele din România.

„Holland, Michigan”

Celebra actriță australiancă a încheiat filmările la thrillerul „Holland, Michigan”, în care joacă o femeie care suspectează că soțul ei o înșală și intră într-o aventură proprie, înainte de a afla secretele întunecate pe care acesta i le-a ascuns.Filmul îi mai are în distribuție pe Matthew Macfadyen („Mândrie și prejudecată”, „Succesiunea”, „Deadpool & Wolverine”), Gael Garcia Bernal („Station Eleven”, „Old: Prizonierii timpului”) și pe micul Jude Hill („Belfast”) și este produs de studiourile Amazon MGM, dar nu știm când și dacă va fi difuzat și în România.

„Kay Scarpetta”

Nicole Kidman va mai juca, se pare, rolul titular din serialul „Kay Scarpetta”, care va fi difuzat pe Prime Video (nu știm, în acest moment, dacă și în România). Povestea creată de scenarista Liz Sarnoff („Barry”) va ecraniza cărțile Patriciei Cornwell, iar Nicole Kidman va juca rolul strălucitei criminaliste Kay Scarpetta, care folosește cele mai noi și îndrăznețe tehnici pentru a rezolva crime. Distribuția viitoarei producții o mai include, deocamdată, pe Jamie Lee Curtis. Se pare că platforma Prime Video ar fi comandat direct realizarea a două sezoane de câte opt episoade din serial, iar unele surse au anunțat că serialul „se pregătește să înceapă filmările în Nashville, în septembrie”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton