Homepage  / Netflix

Nicole Kidman, senzațională pe covorul roșu, la premiera serialului „Cuplul perfect”. Actorii au oferit detalii din culisele filmărilor

Nicole Kidman, senzațională pe covorul roșu, la premiera serialului „Cuplul perfect”. Actorii au oferit detalii din culisele filmărilor
24

de Roxana Mirea,

Nicole Kidman a avut o apariție de senzație pe covorul roșu, la premiera serialului „Cuplul perfect” / „The Perfect Couple”. Actrița i-a avut alături pe Liev Schreiber, Eve Hewson, Billy Howle, Jack Reynor, Ishaan Khatter, Sam Nivola, dar și pe regizoarea Susanne Bier și scenarista Jenna Lamia. Actorii din serialul de la Netflix au făcut declarații și au oferit detalii din culisele filmărilor.  

Starurile din „Cuplul perfect”, la premiera de la Londra 

Starurile serialului „Cuplul perfect” / „The Perfect Couple” au participat la premiera de la Londra, unde cinematograful BFI IMAX a fost transformat într-o frumoasă plajă din Nantucket. 

Nicole Kidman, Liev Schreiber, Eve Hewson, Billy Howle, Jack Reynor, Ishaan Khatter, Sam Nivola, alături de regizoarea Susanne Bier și scenarista Jenna Lamia au luat parte la premieră, împreună cu invitați speciali. Ulterior, actorii și echipa au participat la un Q&A exclusiv, moderat de jurnalistul, prezentatorul și gazda de podcast Josh Smith. Printre citatele cele mai importante din cadrul discuției se numără: 

Nicole Kidman, despre cum a ajuns la acest rol: „Susanne m-a sunat și mi-a zis că are un scenariu extraordinar pe care trebuie să-l citesc și în care trebuie să joc neapărat. Când îți zice lucruri de genul acesta, te conformezi!”. 

Regizoarea Susanne Bier, în legătură cu ce a ghidat-o spre acest proiect: „M-am lăsat pur și simplu sedusă de posibilitatea de a face ceva drăguț și amuzant, însă cu un substrat întunecat”. 

Scenarista Jenna Lamia, legat de munca la acest proiect: „Am început să scriu acum cinci ani… însă abia acum doi ani am fost suficient de norocoasă ca Susanne să se alăture și să valorifice întregul proiect, așa cum face de fiecare dată. Ea lucrează foarte minuțios, ceea ce a adus și niște pretenții foarte mari, însă nu mai contează astfel de lucruri când ai o distribuție incredibilă care face totul posibil. Îi cunoașteți pe acești actori grație unor roluri dramatice, dar sunt convinsă că, de data aceasta, veți vedea că fiecare dintre ei este extrem de priceput la comedie… deci este un efort de grup”. 

Liev Schreiber, despre ce face acest serial de neratat: „Există o doză sănătoasă de perversitate în acest serial… câteva dintre cele mai curajoase și minunate alegeri pe care le-a făcut vreodată vreun regizor”. 

Susanne Bier, legat de exploararea perfecțiunii în serial: „Pentru mine, perfecțiunea este incredibil de deprimantă și plictisitoare, și sunt cu adevărat interesată doar de spațiile și lucrurile care nu au legătură cu ea… dacă începi la un moment dat să o ironizezi, vei vedea ce interesant este să-i despici firul în patru. Toți actorii au avut șansa să-și lase amprenta asupra rolului, să creeze un echilibru care pornește de la o experesie lipsită de sentimente, la a fi extraordinar de vulnerabili. În acest proces există o doză dubioasă de umor”. 

The Perfect Couple UK PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 24

Nicole Kidman, despre distribuția din „Cuplul perfect” 

Legat de scena dansului, Eve Hewson a dezvăluit: „a fost ultima zi în care am filmat împreună și deja trecusem prin toată această călătorie. Am filmat trei luni în Cape Cod, apoi a venit greva și ne-am întors împreună în Londra, ca abia apoi să ne revedem cu toții în LA după Anul Nou, deci a durat cam un an să terminăm de filmat serialul. Ultima noastră scenă de grup a fost scena dansului”. 

Când a venit vorba de invitatul perfect la o nuntă, Liev Schreiber i-a spus lui Nicole Kidman: „Tu sărbătorești iubirea mai mult decât orice altă persoană pe care o cunosc”.  

Nicole Kidman, despre distribuție: „A fost un grup extraordinar. Poate pare ușor, dar și eu am ieșit din zona mea de confort să pot lua parte la asta. Și sunt recunoscătoare pentru toți cei care au făcut parte din acest proiect”. 

Liev Schreiber despre colaborarea cu Susanne Bier: „Ce e cel mai frumos în munca alături de Susanne și sensibilitatea ei este că dualitatea e mereu prezentă. Dacă merge într-o singură direcție… asta va fi, de fapt, cel mai interesant pentru oamenii care vor privi serialul. Dacă ți se pare că merge într-o singură direcție, privește în celălalt sens, căci de acolo o să vină.” 

The Perfect Couple UK PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  20 / 24

Jack Reynor legat de șansa să ia parte la filmările serialului: „Cred că am petrecut foarte mult timp împreună în afara filmărilor, numai asta a jucat un rol important la formarea acestor legături puternice, pentru că ajungi să lași garda jos și știi când și cum o va lăsa și celălalt. Să ne cunoaștem limitele ne-a oferit oportunitatea să tragem unii de alții și să experimentăm mai mult, să încercăm lucruri noi și să știm  ce este confortabil pentru celălalt, în sensul muncii în echipă.” 

Susanne Bier despre frăția din serial: „Uneori familiile sunt definite de un fel de falsă armonie, și cred că unii oameni chiar consideră că legătura dintre frați presupune mult prea mult conflict. Deci fiecare scenă, chiar și cele care nu conțin un conflict propriu-zis, sunt despre conflictele de familie.” 

Nicole Kidman, legat de implicarea sa ca actriță în rol principal, Producător Executiv și colaborator al lui Susanne: „Sunt foarte fericită că femeile primesc meritul și timpul necesar și toate aceste oportunități. Toți am susținut cu tărie asta, iar reușitele de genul chiar ajută. Asta dovedește că femeile care vin din urmă vor avea șanse egale. Pentru că atunci când este un succes, când e ceva fabulous, se face loc altor producții de același fel. Priviți ce lider și regizor extraordinar este Susanne. Sunt foarte fericită că mă pot implica și pot susține asta.” 

Billy Howle legat de inspirația primită de la masa sa: „Mama este liderul casei. A avut grijă de patru băieți, a ținut casa și a și lucrat cu normă întreagă în același timp. Uneori nu-mi vine să cred cum a reușit toate astea, dar mereu s-a întors sus, mai puternică decât era înainte.” 

Eve Hewson despre colaborarea cu regizoare în cariera sa: „Toată cariera mea de film a fost sub îndrumarea unor femei. Primul regizor cu care am lucrat a fost femeie, e ceva normal pentru mine. De fapt, e chiar puțin ciudat când lucrez cu un regizor bărbat. Putem spune că am fost norocoasă să îmi încep cariera într-o perioadă în care regizoarele nu sunt ceva ieșit din comun”. 

Ishaan Khatter legat de colaborarea cu Susanne și restul distribuției: „Am avut plăcerea ca în ultimii ani să lucrez mai mult cu regizoare, și cred că au un fel unic de a gestiona lucrurile și oamenii pe set, și asta e cu adevărat frumos. Este un adevărat privilegiu în cariera mea să o am ca regizoare pe Susanne, a fost un sentiment foarte puternic de apartenență și acceptare, eu vin de departe și a fost încântător. A fost o experiență nouă să pot lua parte la asta mulțumită colaboratorilor mei minunați și pentru asta voi fi veșnic recunoscătoare.” 

Susanne Bier despre colaborarea cu regizoare tinere: „Sunt incredibil de mândră și recunoscătoare pentru toată lumea cu care am lucrat. Am cunoscut un multe tinere regizoare și încă întâmpină, din păcate, mari bariere. Am spus mereu și încă zic tuturor ‘Nu renunța, crede în tine și nu te lăsa demoralizată de bărbații care îți zic că nu poți”. 

Despre „Cuplul perfect”  

Ecranizare a bestsellerului „Cuplul perfect” / „The Perfect Couple”, al scriitoarei americane Elin Hilderbrand (tradus și la noi), miniseria are în centru o nuntă de vis în luxoasa stațiune americană Nantucket. Bogata familie a mirelui n-a precupețit nimic pentru a organiza evenimentul sezonului, însă o tragedie spulberă liniștea tuturor. 

Chiar înainte de ceremonie, în valuri este descoperit un cadavru, toți membrii familiei devin suspecți și sunt chemați la interogatoriu, iar fabuloasa petrecere devine un câmp minat. Miniseria este disponibilă pe Netflix începând cu 5 septembrie. 

„Amelia Sacks este pe cale să se căsătorească cu un băiat aparținând uneia dintre cele mai bogate familii din Nantucket. În ciuda faptului că nu este de acord nu această alianță, viitoarea ei soacră, celebra scriitoare Greer Garrison Winbury, nu s-a uitat deloc la bani în timpul pregătirilor pentru ceea ce se dorește a fi nunta sezonului, asta până când pe plajă este găsit un cadavru. Pe măsură ce secretele ies la iveală, se desfășoară o investigație cât se poate de reală, care pare a fi desprinsă din paginile unuia dintre romanele scrise de Greer. Pe neașteptate, toată lumea devine suspectă”, este sinopsisul serialului. 

Credit foto: Still Moving/Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton