Homepage  / Seriale / Netflix

Nicole Kidman joacă în promițătoarea miniserie „Cuplul perfect”. Dată de lansare, poveste, trailer

Nicole Kidman joacă în promițătoarea miniserie „Cuplul perfect”. Dată de lansare, poveste, trailer
12

de Andreea Hentea,

Noua poveste are strălucire și mister, o distribuție plină de vedete, în frunte cu Nicole Kidman, și o regizoare foarte valoroasă. Ce știm până acum despre noua miniserie „Cuplul perfect”, care va fi difuzată de Netflix.

Ecranizare a bestsellerului „Cuplul perfect” / „The Perfect Couple”, al scriitoarei americane Elin Hilderbrand (tradus și la noi), miniseria are în centru o nuntă de vis în luxoasa stațiune americană Nantucket. Bogata familie a mirelui n-a precupețit nimic pentru a organiza evenimentul sezonului, însă o tragedie spulberă liniștea tuturor.

Chiar înainte de ceremonie, în valuri este descoperit un cadavru, toți membrii familiei devin suspecți și sunt chemați la interogatoriu, iar fabuloasa petrecere devine un câmp minat. Miniseria va fi disponibilă pe Netflix începând cu 5 septembrie.

Vedetele se întâlnesc pe insulă

Miniseria creată de Jenna Lamia („Good Girls”) are șase episoade. Aclamata regizoare Susanne Bier („Bird Box”), al cărei film, „Într-o lume mai bună”, a primit un Oscar și un Glob de Aur la categoria cel mai bun film străin în 2011 și care a primit un Emmy pentru serialul „Managerul de noapte”, a strâns o distribuție formată din nume sonore, începând cu Nicole Kidman, cu care a colaborat la miniseria de succes „De la început”, difuzată de HBO.

Faimoasa actriță pe care am văzut-o recent, tot la Netflix, în comedia romantică „Aventură în familie”, o joacă pe sofisticata Greer Garrison Winbury, scriitoare de succes și mama mirelui, iar Liev Schreiber („Ray Donovan”) este Tag Winbury, tatăl mirelui, care ascunde câteva secrete sub zâmbetul său larg.

The 2024 Met Gala Celebrating „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion” – Arrivals – NYCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Alături de ei apar o mulțime de actori și actrițe pe care îi știm din serialele de succes ale ultimilor ani. Billy Howle („Sub semnul credinței”) joacă rolul mirelui, Eve Hewson („Bad Sisters”) este mireasa, Jack Reynor („Midsommar”) este Thomas Winbury, fratele mirelui, iar Dakota Fanning („Ripley”) este soția lui, Abby Winbury. Frumoasa Meghann Fahy („Lotusul alb”) este Merritt Monaco, cea mai bună prietenă a miresei și domnișoara ei de onoare.

Celălalt frate al mirelui, Will Winbury, este jucat de Sam Nivola („Maestro”), iar în rolul lui Shooter Dival, cel mai bun prieten al mirelui, joacă Ishaan Khattar („Dincolo de nori”). Michael Beach („Mayor of Kingstown”) este Dan Carter, șeful poliției, Mia Isaac („Not Okay”) este Chloe Carter, fiica lui, iar Donna Lynne Champline („The First Lady”) o joacă pe detectiva Nikki Henry.

Povestea beneficiază și de prezența legendarei Isabelle Adjani, care o interpretează pe Isabel Nallet, o prietenă a familiei Winbury.

Tărâmul nunților fastuoase

Scriitoarea americană Elin Hilderbrand, autoarea a peste douăzeci de romane de dragoste de succes, locuiește în Nantucket (unde sunt plasate cele mai multe dintre poveștile sale) și are trei copii adolescenți. Supranumită „regina lecturilor de plajă”, ea a declarat, conform indiewire.com, despre romanul „Cuplul perfect”: „Vara, în Nantucket este sezonul nunților, iar să vezi o mireasă alergând pe strada principală este ceva la fel de obișnuit ca apusul soarelui pe plaja Madaket. Nunta Otis-Winbury promite să fie un eveniment memorabil, iar părinții mirelui au proiectat o ceremonie fastuoasă pe proprietatea lor de la malul oceanului. Evenimentul va fi însă ținut minte din cu totul alte motive, fiindcă descoperirea unui cadavru în port îi transformă pe toți în suspecți. În timp ce interoghează mirii, pe faimoasa mamă a mirelui și chiar pe un membru al propriei familii, șeful poliției are multe surprize”.

O ecranizare reper

Scriitoarea a declarat pentru Wall Street Journal că romanele ei au trecut, de-a lungul anilor, „printr-o serie de posibile adaptări, inclusiv una la care urma să colaboreze cu celebrul showrunner Aaron Spelling (dispărut în 2006 – n.r.)”. Elin Hilderbrand a mai spus că celebrul serial „Marile minciuni nevinovate” (lansat în 2017 – n.r.), bazat pe romanul lui Liane Moriarty, tot cu Nicole Kidman în rolul principal, este responsabil „pentru revitalizarea ecranizărilor”. „A fost și momentul în care telefonul meu a început să sune. Fenomenul «Marile minciuni nevinovate» nu poate fi subestimat”, a mai spus scriitoarea americană. Ea consideră că miniseria Netflix „Cuplul perfect” va avea parte de ceea ce merită, fiindcă „cineva și-a rezervat timp, energie, și – cel mai important – un buget adecvat pentru a realiza totul așa cum trebuie”.

Pe lângă „Cuplul perfect”, Hilderbrand a mai primit oferte pentru adaptarea romanului său „The Five-Star Weekend” într-un serial realizat de Peacock și pentru transformarea cărții „Summer of ’69” într-o miniserie realizată de studiourile Sony, iar o versiune a cărții „28 Summers” se află, deja, în pre-producție.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton