; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

2ab61a8c203de938a0240372ce1ca900

Nicole Kidman își dorește să continue serialul „Big Little Lies” (HBO)

03 November 2020

Încheiat după 2 sezoane, serialul „Big Little Lies'/„Marile minciuni nevinovate', pare a fi un proiect de suflet pentru Nicole Kidman.

Deși a trecut mai bine de un an de când s-au încheiat filmările, actrița a mărturisit publicației OK Magazine USA că i-ar plăcea să intre din nou în rolul personajului Celeste Wright, dar se teme că ar fi imposibil să-i adune pe toți colegii ei,  Laura Dern, Reese Witherspoon și Zoe Kravitz, împreună.

„Ne-ar plăcea să ne întoarcem la proiectul „ Big Little Lies ', dar va trebui să vedem. În acest moment cred că toate femeile sunt foarte ocupate. Adică, uită-te la Laura Dern, nu cred că am putea vreodată să o recuperăm pe Laura. Lucrează la atâtea lucruri chiar acum și are o perioadă nemaipomenită. Zoe trebuie să filmeze pentru rolul Catwoman. Cred că fiecare în momentul acesta se află în proiecte minunate. Sper să ne reunim toate la un moment dat', au fost declarațiile actriței. 

Nu este prima oară când Nicole declară că și-ar dori să continue proiectul de la HBO. Și în 2019 aceasta făcea o serie de declarații despre posibilitatea sezonului 3: 

„Cred că ne-ar plăcea foarte mult să existe și un al treilea sezon, pentru că sunt câteva idei. Dar nu am face-o fără toți oamenii implicați până acum… nici măcar fără copii’, le-a spus Nicole celor de la News Corp Australia.

 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare