Homepage  / Vedete străine

Nicole Kidman, reacție inedită după ce a fost criticată pentru apariția pe coperta Vanity Fair. „Nu mă gândesc la consecințe”

Nicole Kidman, reacție inedită după ce a fost criticată pentru apariția pe coperta Vanity Fair. „Nu mă gândesc la consecințe”
7

de Roxana Mirea,

Nicole Kidman, în vârstă de 56 de ani, a stârnit un val de reacții după ce a apărut pe coperta revistei Vanity Fair într-o ținută sumară. Acum, actrița se apară după valul de critici pe care a fost nevoită să-l îndure.  

Nicole Kidman își apără apariția pe coperta Vanity Fair 

Nicole Kidman își apără decizia de a purta fusta mini, care a devenit virală pe coperta ediției 2022 a revistei Vanity Fair de la Hollywood. Actrița, în vârstă de 56 de ani, a explicat de ce a apărut pe copertă îmbrăcată într-o ținută semnată Miu Miu, formată dintr-o fustă scurtă și un top asortat, scrie People. 

Fac cele mai aleatorii și nebunești alegeri. Le numesc „alegeri de adolescentă” pentru că pur și simplu nu mă gândesc niciodată la consecințe”, a declarat Kidman despre stilul ei. 

O parte din creierul meu nu gândește așa. Îmi spun doar: „Oh, voi purta asta; îmi amintește de uniforma mea de la școală”. Sau, ‘Oh, Doamne, da, mi-ar plăcea să fac asta’”, a continuat ea. 

Look-ul îndrăzneț al lui Kidman de la Vanity Fair – creat de Miuccia Prada pentru colecția primăvară/vară 2022 – a defilat pentru prima dată pe podiumul din Milano în octombrie anul trecut și a fost văzut pe vedete precum Hailey Bieber, Emma Corrin și Zendaya. 

Nicole Kidman evită criticile  

Aparent o odă adusă tendinței Y2K, fusta era atât de scurtă încât albul buzunarelor ieșea de sub tiv. Ținuta a stârnit critici aprinse pe internet – pe care Nicole Kidman a declarat că le evită în mod intenționat. 

Nu-mi spuneți, nu vreau să știu – asta mă va împiedica să fac ceea ce vreau să fac. Sunt momente în care auzi lucruri și spui: „O, Doamne, e foarte dureros””, a spus câștigătoarea premiului Oscar. 

„Pentru că nu poți trăi sub o piatră”, a explicat ea. „Dar, în același timp, încerc cu adevărat să rămân liberă în alegeri, pentru că, altfel, înainte de a-ți da seama, ești închis și nu poți păși nicăieri.” 

 „Vreau pentru mine să continui să spun: ‘Oh, bine, încerc ceva sau am vrut să fac asta. A fost distractiv. A fost alegerea mea. Și da, mi-o însușesc. Sunt responsabilă. În fine. Îmi asum responsabilitatea. Nimeni altcineva nu a ales asta’”, a recunoscut actrița. 

The 2023 Met Gala Celebrating Karl Lagerfeld: A Line Of Beauty – NYCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Kidman a vorbit anterior despre controversata copertă cu regizorul Baz Luhrmann, pentru ediția din iunie a revistei Vogue Australia, spunând că ea „a apărut” pe platoul de filmare a ședinței foto, iar Vanity Fair a ales o altă ținută pe care să o poarte. Dar apoi a văzut setul Miu Miu și a întrebat dacă este o opțiune. „Am spus: ‘Nu, nu, îmi place asta! Am voie să îl port?'”, și-a amintit ea. 

Întrebarea a determinat-o pe stilista Katie Grand – pe care Kidman a descris-o ca fiind „fantastică” – să se întrebe dacă a auzit-o corect pe actriță. „Katie a întrebat: „Ești dispusă să porți asta?!”. Iar eu am spus: ‘Să-l port?! Te implor să o port!’” a povestit ea. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton