Homepage  / Vedete străine

Nicole Kidman a rupt tăcerea despre filmul în care a jucat cu Tom Cruise. Ce se întâmpla la filmări

Nicole Kidman a rupt tăcerea despre filmul în care a jucat cu Tom Cruise. Ce se întâmpla la filmări
8

de Roxana Mirea,

După 25 de ani de la lansarea filmului „Cu ochii larg închişi” („Eyes Wide Shut”), Nicole Kidman a făcut dezvăluiri rare despre filmări. Actrița a jucat alături de Tom Cruise, care la acea vreme era soțul ei. Ei au dat viață unor personaje care erau căsătorite și care traversau o criză maritală, ceea ce a dat naștere multor zvonuri. 

Nicole Kidman, adevărul despre filmările pentru Eyes Wide Shut 

Nicole Kidman, în vârstă de 57 de ani, a jucat în filmul „Cu ochii larg închişi” („Eyes Wide Shut”), împreună cu Tom Cruise, fostul ei soț. Acesta a fost ultimul film regizat de legendarul Stanley Kubrick. 

La 25 de ani de când a fost lansată această producție, într-un interviu pentru Los Angeles Times, Nicole Kidman a oferit detalii rare despre experiența de pe platourile de filmare, având doar cuvinte de laudă la adresa regizorului.  

„Eyes Wide Shut” trebuia să fie filmat în șase luni, însă filmul i-a ținut pe ea și pe Cruise departe de industrie timp de doi ani. Totuși, Nicole spune că asta nu a deranjat-o. „Aș fi rămas și un al treilea an”, a spus Kidman. „Înseamnă asta că sunt nebună?”, a mai adăugat ea, potrivit filmnow.ro. 

Am vorbit cu Stanley prima dată la el acasă, nici măcar nu am mers la studiourile de la Pinewood. Șase, opt săptămâni mai târziu ne întrebam: „O să începem vreodată?” Și pur și simplu nu începeam”, a mai spus Nicole Kidman. 

Nicole Kidman, adevărul despre filmările pentru Eyes Wide Shut Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Stanley Kubrick era mai apropiat de Tom Cruise 

Actrița spune că aceste întârzieri ar fi fost cauzate de faptul că Stanley Kubrick ar fi încercat să înțeleagă relația dintre ea și Tom Cruise, lucru care ar fi influențat apoi dinamica acelui cuplu pe care îl jucau pe ecran, Bill și Alice.  

Presupun că el încerca să sondeze. Era interesat de anumite idei. Punea multe întrebări. Dar avea o idee clară despre povestea pe care o spunea”, a mai spus actrița. 

Nicole spune că Stanley Kubrick avea o relație mai strânsă cum Tom Cruise. „Dar există ceva legat de a fi femeie în acea ecuație. Și lui Stanley îi plăceau femeile. Avea o relație diferită cu Tom. Ei lucrau mai îndeaproape la dezvoltarea personajului său”, a mai dezvăluit actrița. 

Nicole Kidman și Tom Cruise s-au căsătorit în 1990, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare de la „Days Of Thunder”. Cei doi au divorțat în 2001. Acum, Nicole este foarte fericită alături de Keith Urban. Tom Cruise a mai fost căsătorit cu Katie Holmes, până la divorțul lor din 2012. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton