Homepage  / Vedete străine

Nicole Kidman, apariție senzațională pe covorul roșu. Actrița în vârstă de 56 de ani, într-o rochie cu decupaje amețitoare

Nicole Kidman, apariție senzațională pe covorul roșu. Actrița în vârstă de 56 de ani, într-o rochie cu decupaje amețitoare
7

de Cătălina Matei,

Nicole Kidman a reușit să întoarcă toate privirile la premiera serialului „Expats” care a avut loc la New York pe 21 ianuarie. Actrița în vârstă de 56 de ani este într-o formă maximă și nu se ferește să-și arate silueta trasă prin inel. Drept dovadă este rochia neagră pe care aceasta a purtat-o, cu o croială extrem de îndrăzneață, care a lăsat la vedere o mare parte din corp.

O adevărată zeiță în negru a fost Nicole Kidman la premiera serilului în care joacă, „Expats”, căci outfit-ul ei a fost în centrul atenției. La cei 56 de ani ai săi, actrița de origine australiană este într-o formă de zile mari și nu se sfiește deloc să-și arate trupul.

Drept dovadă, este rochia neagră pe care a purtat-o la evenimentul desfășurat în urmă cu câteva zile la New York, o creație Versace, cu un șliț adânc și cu un decupajul amplu, care i-a lăsat la vedere spatele.

Les célébrités à la première de la série „Expats” (Prime Video) à New YorkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Întreaga ținută a lui Nicole Kidman fost accesorizată cu bijuterii cu diamante și un ceas strălucitor.

Designerul de modă Donatella Versace a lăudat outfit-ul ales de Nicole pe contul său Instagram. „Cea mai frumoasă este Nicole Kidman purtând Atelier Versace la premiera Expats. Ești atât de talentată @nicolekidman și sunt onorată să te văd îmbrăcată în creațiile mele„, a scris designerul italian.

Nicole Kidman nu ține cont de critci când își alege ținutele vestimentare

Aparițiile de pe covorul roșu ale actriței pe care o putem urmări acum în serialul „Expats”, lansat de platforma Prime Video, au fost mereu comentate de criticii de modă, însă lui Nicole nu-i prea pasă de ce spune lumea.

De exemplu, în cadrul pocastului „Something To Talk About”, actrița a vorbit despre ședința foto controversată din Vanity Fair, din 2022, când a purtat o fustă mini, ceea ce i-a adus multe critici.

Fac multe alegeri neașteptate, poate chiar nebunești. Le spun alegeri adolescentine pentru că nu mă gândesc la consecințe”, spunea Nicole, potrivit Daily Mail.

Trebuie să mă gândesc la consecințe jumătate din timp. O parte din creierul meu, însă, pur și simplu nu-i place să facă asta”, a mai spus actrița, explicând, de asemenea, că atunci când alege în ce să se îmbrace ține cont de cum se simte, nu de ceea ce ar putea să spună lumea.

Despre ce este vorba în serialul „Expats”, cu Nicole Kidman

„Expats”, noul serial în care joacă Nicole Kidman, aduce pe ecrane povestea unei cărți de mare succes.

Creat de Lulu Wang, apreciata regizoare și scenaristă a filmului independent multipremiat „Rămas bun” („The Farewell”, în original), serialul de față, care are șase episoade, analizează viața unui mic grup de expatriați care trăiesc în Hong Kong.

Unul dintre personajele principale din „Expats” este Margaret (Nicole Kidman), care s-a mutat din SUA în Hong Kong împreună cu soțul ei, Clarke (Brian Tee), și cu cei trei copii. Acolo, ei au înființat o comunitate de expatriați care sunt și colegi de serviciu.

Grupul îi mai include pe Hilary (Sarayu Blue) și pe soțul ei, David (Jack Huston), iar toate par să meargă bine până când întreaga comunitate este fracturată în urma unei tragedii familiale care le afectează definitiv viețile, scrie collider.com.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton