Homepage  / Vedete străine

Nicole Kidman, apariție de senzație cu fiica ei pe covorul roșu. Sunday a devenit o tânără fermecătoare

Nicole Kidman, apariție de senzație cu fiica ei pe covorul roșu. Sunday a devenit o tânără fermecătoare
20

de Roxana Mirea,

Nicole Kidman și fiica sa în vârstă de 16 ani au atras toate privirile la un eveniment important din Paris. Celebra actriță și Sunday au fost fotografiate mergând împreună pe covorul roșu. Cele două au arătat spectaculos și păreau mai degrabă a fi surori, nu mamă și fiică.  

Nicole Kidman, cu fiica ei Sunday la un eveniment important 

Nicole Kidman a fost însoțită de fiica sa în vârstă de 16 ani, luni, la evenimentul Omega’s Her Time din Paris. 

Nicole Kidman și-a făcut apariția la un eveniment de modă elegant din Paris, Franța, fiind însoțită de fiica ei și a lui Keith Urban, Sunday, în vârstă de 16 ani. Cele două au fost fotografiate mergând împreună pe covorul roșu la evenimentul Her Time al companiei de ceasuri Omega, desfășurat luni la Omega House Paris. 

Nicole Kidman, apariție de senzație cu fiica ei pe covorul roșuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Nicole – care este ambasador global al mărcii Omega – a fost văzută mergând de mână cu fiica ei adolescentă în cadrul evenimentului, în timp ce se întâlneau cu alți invitați și se bucurau de eveniment.  

Fiica ei a purtat o bluză de smoking gri oțel și pantaloni potriviți gri, cu sandale argintii strălucitoare. Nicole Kidman și soțul ei, Keith Urban, sunt căsătoriți de 18 ani și, pe lângă Sunday, mai sunt părinții fiicei Faith, în vârstă de 13 ani. Între timp, Kidman este mama fiicei Bella, în vârstă de 31 de ani, și a fiului Connor, în vârstă de 29 de ani, pe care îi are cu fostul soț Tom Cruise. 

Nicole KidmanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 20

Sunday a participat recent la primul ei covor roșu cu părinții ei celebri la cea de-a 49-a gală AFI Lifetime Achievement Award, unde Kidman a fost laureatul de onoare. Vedeta a declarat pentru ET că fiicele ei și ale lui Urban „sunt suficient de mari acum pentru a putea veni și a ști ce este asta”.   

Nicole Kidman a continuat: „Să pot face asta cu familia mea în jurul meu îmi dă un echilibru atât de mare…  Este foarte reconfortant.”  

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton