; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicole Kidman a oferit detalii despre sezonul doi al serialului „Marile minciuni nevinovate”

Nicole Kidman a oferit detalii despre sezonul doi al serialului „Marile minciuni nevinovate”

31 July 2017

Deși imediat după sfârșitul miniseriei „Marile minciuni nevinovate' de pe HBO au apărut zvonuri despre sezonul doi, Nicole Kidman (50 de ani) a vorbit pentru prima oară despre ceea ce se va întâmpla cu acest proiect, informează cei de la Entertainment Weekly.

Prezentă în cadrul turneului de presă al Asociației criticilor de televiziune ce a avut loc în aceest weekend, Nicole a făcut declarații și cu privire la miniseria ce s-a terminat pe 3 aprilie în România.

„Există o mulțime de idei pentru sezonul doi, iar dacă acestea ar putea lua forma unui scenariu, atunci da', a declarat actrița cu privire la sezonul 2 al miniseriei. „Din păcate însă în acest moment nu este nimic sigur'. (Un potențial obstacol ar putea fi noul proiect al actriței Reese Witherspoon în serialul TV pe care îl pregătește alături de Jennifer Aniston).

În timp ce viitorul serialului „Marile minciuni nevinovate' este discutabil, fanii ei o pot vedea acum în noua dramă BBC, “Top of the Lake: China Girl”. Aici, ea interpretează rolul unei mame adoptivă, cu o carieră academică, fiica reală a detectivului Robin Griffin (Elisabeth Moss).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare