Homepage  / Vedete străine

Nicole Eggert a fost diagnosticată cu cancer la sân. Actrița din „Baywatch” a spus de ce se teme pentru fiicele ei

Nicole Eggert a fost diagnosticată cu cancer la sân. Actrița din „Baywatch” a spus de ce se teme pentru fiicele ei
8

de Roxana Mirea,

Nicole Eggert a fost diagnosticată cu cancer la sân. Actrița din „Baywatch” va avea nevoie de o intervenție chirurgicală, iar teama ei cea mai mare are legătură cu cele două fiice ale sale. Iată ce declarații emoționante a făcut actrița.  

Nicole Eggert a fost diagnosticată cu cancer la sân 

Nicole Eggert a fost diagnosticată cu cancer la sân, a declarat ea pentru People. Actrița, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer mamar în stadiul 2, la începutul lunii decembrie 2023. Actrița își amintește că s-a îngrășat 25 de kilograme în trei luni și că a avut „dureri teribile” la sânul stâng în luna octombrie. 

Presupunând inițial că sunt simptome ale menopauzei, și-a sunat medicul după ce a simțit un nodul în timpul unei autoexaminări. 

Chiar pulsa și durea”, povestește ea pentru People. „M-am dus imediat la medicul meu generalist și mi-a spus că trebuie să mă duc imediat la un control. Dar problema era că nu puteam obține o programare. Totul era rezervat. Așa că a trebuit să aștept până la sfârșitul lunii noiembrie ca să mi-o fac.” 

În urma unei mamografii, rapoartele patologice ale lui Eggert au ieșit pozitive pentru cancer. „Această călătorie a fost dură pentru mine”, recunoaște ea, precizând că a încercat să rămână pozitivă. „Întotdeauna citesc citate inspiraționale și chestii banale, dar mă ajută să trec peste.” 

Nicole Eggert a fost diagnosticată cu cancer la sânIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Actrița din „Baywatch” se teme pentru fiicele ei 

Actrița din „Baywatch” va avea nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a îndepărta cancerul și spune că acum așteaptă ca oncologul ei să stabilească când va începe chimioterapia și radioterapia. De asemenea, ea spune că în prezent nu știe dacă cancerul s-a răspândit și în alte părți ale corpului ei.  

Eggert – al cărei tată s-a luptat cu cancerul de piele, iar mama s-a luptat cu cancerul de colon – spune că „cea mai mare teamă” a ei este să îi părăsească pe copiii ei, fiicele Keegan, de 12 ani, și Dilyn, de 25 de ani.  

[Dilyn este] un adult, dar eu am un copil de 12 ani acasă, unde sunt singura care se ocupă de ea. Nu am familie. Nu am nimic”, spune ea, reflectând la „groaza” de pe fața lui Keegan când i-a spus despre diagnosticul ei. „M-a făcut imediat să-mi dau seama că pur și simplu nu pot să cedez în fața acestui lucru. Este ceva prin care trebuie să trec. Este ceva ce trebuie să înving. Ea are nevoie de mine mai mult decât orice și decât oricine.” 

După ce a fost diagnosticată, una dintre prietenele lui Eggert, Mindy Molinary, a creat o pagină GoFundMe în numele ei, pentru a o sprijini financiar în viitoarea sa luptă pentru sănătate. Actrița spune că a fi o mamă singură „nu a fost un drum ușor” din punct de vedere financiar. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton