; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicole_cherry_614b4f5393

Nicole Cherry vine la „8 într-o barcă”, la TVR 2

16 October 2013

Cei 11 concurenţi ai emisiunii „8 într-o barcă' s-au pregătit pentru cea de-a doua apariţie în faţa juriului format din Paula Seling, Cornel Patrichi şi Simona Catrina. Evoluţia acestora va putea fi urmărită diseară, de la ora 20.10, la TVR 2.

Invitata specială a acestei ediţii este Nicole Cherry, tânăra artistă de numai 14 ani care a urcat în topuri cu piesa „Memories'.

Andreea, Selatin, Andrada, Alma, Andi, Alex, Evelyne, Paul, Ruxandra, Francesca şi Noni au urcat săptămâna trecută pe scena noului concurs care poartă semnătura cunoscutului om de televiziune Titus Munteanu. Cei 11 concurenţi au trecut primele probe din concurs, în încercarea lor de a câştiga marele premiu de 10.000 de euro.

După primele probe, clasamentul primei ediţii o poziţionează pe Alma, cu numărul cel mai mare de puncte (29 de puncte), pe locul I, aceasta reuşind să obţină două note de 10 din partea juriului: de la Paula Seling şi de la Simona Catrina. Alma nu este singura concurentă care a convins-o pe Paula Seling să ofere o notă de 10, Francesca primind şi ea nota maximă din partea artistei. Nici băieţii nu s-au lăsat mai prejos, Andi obţinând din partea lui Cornel Patrichi o notă de 10.

În ciuda interpretării unor piese grele şi a unor momente artistice complexe, concurenţii au obţinut punctaje apropiate în clasamentul juriului „8 într-o barcă'. Astfel, Alma, Andreea, Andi, Francesca, Selatin, Andrada şi Noni au trecut cu brio toate probele, iar Alex, Paul şi Ruxandra au primit „colacul de salvare'… de care vor încerca să scape în această săptămână.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare