Homepage  / Vedete româneşti

Nicole Cherry și-a aniversat fetița. Mesajul emoționant postat de artistă. „Ești a mea!”

Nicole Cherry și-a aniversat fetița. Mesajul emoționant postat de artistă. „Ești a mea!”
12

de Cătălina Matei,

Bucurie mare în familia lui Nicole Cherry, căci artista și-a sărbătorit fetița. Anastasia a împlinit 2 ani, iar părinții ei i-au pregătit un tort special. În același timp, cântăreața a posta pe contul său de Instagram un videoclip emoționant.

La 24 de ani, Nicole Cherry are o carieră muzicală în plină ascensiune, iar pe plan personal este o femeie împlinită. Și o mămică tânără, căci artista a născut o fetiță pe când avea 22 de ani. Între timp, micuța Anastasia a împlinit pe 27 noiembrie vârsta de 2 ani.

Iar aniversarea specială a fost marcată de Nicole pe contul său de Instagram, unde a postat un videoclip emoționant. Încă de dimineață, Nicole și-a surprins fiica cu o surpriză de zile mari. Artista i-a pregătit multe cadouri, baloane, dar și un tort special.

Micuța Anastasia a fost surprinsă de cadourile pe care părinții săi i le-au pregătit și s-a apucat imediat de despachetat, după cum reiese din clipul postat.

La mulți ani, minunea mea mică! Ești cea mai frumoasă, cea mai bună, cea mai isteață, ești A MEA! Te iubesc”, a scris Nicole Cherry, pe Instagram.

Și vedetele i-au urat „La mulți ani!” puștoaicei. Alina Eremia, Larisa Udilă și Mălina Avasiloaie i-au transmis mesaje prin intermediul comentariilor.

nicole-cherry-si-anastasia-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Nicole Cherry, prima colaborare cu Puya

De curând, Nicole Cherry a lansat o nouă piesă – „Paharul sus” –  alături de Puya, prima lor colaborare de altfel. Pentru videoclip, artiștii au colaborat cu Bogdan Păun pentru regie și edit, Silviu Crăciun DoP, producție Loops Production, iar echipa de beauty a fost formată din Ana Cucuta (make-up), Ștefan Tudor (hair) și Miruna Miu (styling).

Nicole Cherry este una dintre vocile remarcabile ale industriei muzicale din România, artistă, songwriter și actriță. Cu nenumărate hituri în topurile radio și TV, incluse în multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizări pe YouTube și milioane de fani pe social media, Nicole s-a poziționat în cei 10 ani de carieră ca un artist de top, cu show-uri memorabile.

nicole-cherry-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 12

„Memories”, „Florile tale”, „Din cauza ta”, „Dansează amândoi” sunt doar câteva din piesele relevante care definesc un repertoriu complex.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton