Homepage  / Vedete româneşti

Nicole Cherry, noi imagini adorabile cu fetița sa, în vârstă de 2 ani. Artista și-a asortat costumul de baie cu cel al puștoaicei sale

Nicole Cherry, noi imagini adorabile cu fetița sa, în vârstă de 2 ani. Artista și-a asortat costumul de baie cu cel al puștoaicei sale
13

de Cătălina Matei,

Deși are o vară plină cu concerte, Nicole Cherry profită de orice zi liberă pentru a o petrece alături de fetița sa, Anastasia, care va împlini 3 ani în această toamnă. Recent, artista în vârstă de 25 de ani a postat pe contul său de Instagram mai multe poze în care apare cu micuța sa, la plajă.

Nicole Cherry este o tânără mămică extrem de fericită. Chiar dacă are concerte toată vara, artista profită de orice moment liber pentru a fi alături de fetița sa, Anastasia. Pe contul său de Instagram, Nicole Cherry a postat recent mai multe imagini cu puștoaica sa în vârstă de 2 ani și jumătate, spre deliciul urmăritorilor săi.

În imaginile cu pricina, Nicole este la plajă, cu fiica sa, amândouă purtând costume de baie cu mult roz. Cele două sunt extrem de fericite, iar fanii artistei au lăsat o mulțime de comentarii la postare.

Iubirea mea”, a scris Nicole Cherry în dreptul imaginilor în care își alintă fetița, pe Anastasia, care va împlini 3 ani în această toamnă.  

nicole-cherry-si-fetita-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Foto: Instagram

SICKOTOY și Nicole Cherry reîmprospătează atmosfera cu “Como El Agua”

SICKOTOY colaborează pentru prima dată cu Nicole Cherry pentru o piesă revigorantă care va ieși în evidență în playlist-ul tău. Piesa scoate în evidență abilitățile de producție excepționale ale lui SICKOTOY și vocea captivantă a lui Nicole, care va cuceri inimile ascultătorilor.

Această colaborare aduce un amestec unic de beat-uri electronice caracteristice lui SICKOTOY și vocea versatil a lui Nicole, creând o piesă energică și melodioasă. În plus, piesa a fost scrisă de Minelli și Andrei Ursu (WRS). „Como El Agua” promite să fie un hit, combinând ritmuri molipsitoare cu o melodie captivantă, perfectă pentru ringurile de dans.

SICKOTOY este unul dintre cei mai de succes DJ și producători din Europa Centrală și de Est din ultimii ani și deținătorul unui Premiu Grammy Latin pentru Best Latin, Rock and Urban Alternative Album, pe care l-a obținut prin colaborarea sa cu Pitbull, Mohombi și Wisin pentru „Baddest Girl in Town”. SICKOTOY a avut de asemenea colaborări de succes, cu milioane de stream-uri, cu nume precum INNA, Ilkay Sencan, Minelli, Antonia și Elvana Gjata și piesele sale au cucerit topurile radio din Europa Centrală și de Est. Conceptul creativ al lui SICKOTOY include producții cu artiști precum INNA, Alok, Tove Lo, Ilkay Sencan, Arash și alții. În plus, el a experimentat poziția de membru al juriului în competiția „One True Singer” produsă de Global Records și HBO MAX.

Nicole Cherry este una dintre vocile remarcabile ale industriei muzicale din România, artistă, songwriter și actriță. Cu nenumărate hituri în topurile radio și TV, incluse în multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizări pe YouTube și milioane de fani pe social media, Nicole s-a poziționat în cei 10 ani de carieră ca un artist de top, cu show-uri memorabile.

nicole-cherry-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 13

”Memories”, ,,Florile tale”, ,,Din cauza ta”, ,,Dansează amândoi” sunt doar câteva dintre piesele relevante care definesc un repertoriu complex.

Nicole Cherry a colaborat cu Mohombi, Joey Montana, Carla’s Dreams, NANE, Connect-R, Tata Vlad și alte nume din România și s-a făcut remarcată în filmul ”Romina VTM”, cea mai bine vândută producție în pre-sale din România. Mai mult decât atât, colaborarea sa cu Puya pentru ,,Paharul sus” a devenit cea mai difuzată piesă de pe radio a primăverii.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton