; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1 Nicole Cherry Puffy Savva Freeman Entertainment

Nicole Cherry face primul pas spre cinematografie

26 November 2015

În vârstă de doar 17 ani, cântăreața Nicole Cherry debutează în dublajul de film, în interpretarea personajului Puffy din animaţia ,,Savva: Inimă de războinic'.

[Not a valid template]

,,Personajul este unul foarte amuzant. Am râs foarte tare la înregistrări şi m-am bucurat de fiecare secvenţă, pentru că Puffy este o creatură mică şi drăguţă, pe care cred că toată lumea o să o îndrăgească. (…) E destul de greu să te pui în pielea unui personaj şi a fost nevoie să-mi schimb puţin tonalitatea vocii'.

Povestea filmului este plasată într-o pădure fermecată, unde locuitorii au uitat de mult ce înseamnă pericolul, până când într-o zi armonia şi liniştea tuturor este distrusă de făpturi malefice care le atacă satul. Savva, un băieţel de 9 ani, reuşeşte să scape şi să se ascundă de răufăcători. Singur într-o pădure uriaşă, Savva va cunoaşte noi personaje fantastice şi îşi va face prieteni de nădejde. Printre aceștia şi Puffy, o creatură mică şi roz, extrem de simpatică.

O animaţie 3D destinată celor mici, „Savva: Inimă de războinic' aduce pe marile ecrane, din 11 decembrie, cele mai curajoase aventuri şi o călătorie interesantă până la capătul pământului. Filmul este distribuit în cinematografe de Freeman Entertainment.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare