; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Unnamed

Nicole Cherry, de nerecunoscut în cel mai recent videoclip al ei, „Ceasul”

18 May 2018

Artista în vârstă de 19 ani a revenit pe piaţa muzicală, la un an de la featuring-ul cu Joey Montana, „Soy Como Soy', cu un nou videoclip, „Ceasul', în care a abordat o imagine mult mai sexy decât cea cu care şi-a obişnuit fanii până acum.

„Ceasul' marchează o nouă colaborare a lui Nicole cu studiourile HaHaHa Production pe partea de compoziţie. Piesa este compusă de către artistă, alături de Şerban Cazan, Florin Boka, Alexandru Stancu şi Feli. Pentru videoclip, Nicole a lucrat cu Alex Ceauşu, regizorul anterioarelor clipuri, „Vara mea', „Se poartă vara', „Cine iubeşte' şi „Memories', primul ei videoclip. Povestea din „Ceasul' se întâmplă într-o capsulă a timpului, din care scapărea este doar iubirea.

Nicole Cherry a lansat videoclipul piesei „Ceasul' în avanpremieră, pe 15 mai, în cadrul unui eveniment în care invitaţii au sărbătorit şi 5 ani de carieră ai artistei. Alături de Nicole au fost prieteni din muzică, colaboratori, presă, vloggeri, coregrafi şi membrii familiei. Printre invitaţi s-au numărat Lora, Giulia, Matteo, Jo, Speak, Xonia, Elena Gheorghe, ADDA, Andreea Esca, Lino Golden, Mario Fresh, Ana Baniciu, Codin Maticiuc, Emil Rengle.

Vedeţi aici videoclipul „Ceasul':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare