; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicole Cherry

Nicole Cherry cântă pentru Disney Channel România

10 February 2016

Tânăra cântăreaţă Nicole Cherry interpretează piesa de pe coloana sonoră a noului serial Miraculos: Buburuza şi Motan Noir', care va avea premiera la Disney Channel România.

Videoclipul piesei va fi difuzat începând cu 10 februarie la Disney Channel şi va putea fi vizionat şi pe canalul de Youtube Disney Romania.

[Not a valid template]

Miraculos: Buburuza şi Motan Noir' prezintă povestea lui Marinette şi a lui Adrien, doi puşti aflați în primii ani de liceu, a căror misiune este de a salva Parisul de akumas, creaturi diabolice care transformă oamenii obişnuiţi în personaje malefice! Cu ajutorul creaturilor lor magice, kwami, cei doi adolescenți se transformă în Buburuza şi Motanul Noir, doi supereroi care luptă împotriva răului şi care au parte de aventuri senzaționale pe străzile şi acoperișurile din Paris. Nici unul dintre cei doi nu ştie adevărata identitate a celuilalt. Marinette nu ştie că aliatul său, Motan Noir, este de fapt Adrien, un băiat pe care îl iubeşte în secret. Pe de altă parte, Adrien o tratează pe Marinette ca pe o amică.

Îmi place foarte mult de Marinette, am simțit că avem multe în comun de când i-am aflat povestea. Este foarte timidă în viața de zi cu zi și în special când este față în față cu Noir. Dar când se transformă în Buburuza, devine foarte puternică și încrezătoare, la fel ca mine când sunt pe scenă, în timpul concertelor' a mărturisit Nicole.

Miraculos Buburuza si Motan Noir

Miraculos: Buburuza şi Motan Noir' este un serial japonez-francez-coreean produs şi animat de Zagtoon and Method Animation, în colaborare cu Teio Animation, SAMG Animation şi SK Broadband.

Serialul debutează pe 22 februarie, la 17.10, la Disney Channel, noi episoade urmând să fie difuzate în fiecare zi a săptămânii la aceeași oră.

 

Puteți vedea aici videoclipul coloanei sonore a noului serial Miraculos: Buburuza şi Motan Noir':

 

Despre alte seriale noi, luna aceasta, la Disney Channel, puteți citi aici:

Seriale noi la Disney Channel și Disney Junior în luna februarie

Un nou serial la Disney Channel: „Alex și trupa'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare