; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Unnamed (5)

Nicole Cherry anunță lansarea primului său album cu un nou single, „Mă rup”

28 April 2020

Nicole Cherry a pregătit o surpriză pentru fanii săi, lansând pe  27 aprilie melodia „Mă rup'. Artista aniversează în avans cei șapte ani de carieră, pe care îi implinește pe 4 mai.

Piesa „Mă rup' este lansată la două luni de la single-ul „Cine sunt eu?' și va fi inclusă pe primul material discografic al artistei, album care se va lansa în curând.
 

Piesa „Mă rup” este compusă de către Mario Stoica, cu versuri de Irina Cupco și Anastasia Sandu și a fost produsă în studiourile Famous Production.
„Mă rup' vine însoțită de un vizual desprins parcă din primăvara de afară, cu pomi înverziți și flori care acoperă tot, anotimp care este în sufletele noastre în aceste momente de izolare.
 
Aproape șapte ani de carieră, hituri cu milioane de vizualizări pe YouTube, emoții nemărginite, sute de mii de cireșe, peste 1.900.000 de urmăritori pe Instagram, Nicole Cherry este una dintre cele mai talentate artiste din România, dar și una dintre cele mai cunoscute. Peste 10 hituri lansate, peste 350.000.000 de vizualizări, refrene și show-uri memorabile, primele locuri în topurile muzicale, trofee importante, dar și multe alte activități demne de un artist de top. Anul acesta, artista plănuiește să lanseze primul album din carieră.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare