; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicole Cherry 1

Nicole Cherry a lansat videoclipul „Uneori”

16 March 2017

După „Se poartă vara' şi „Cuvintele tale', tânăra cântăreaţă Nicole Cherry (18 ani) revine pe piaţa muzicală cu o nouă piesă în limba română, „Uneori', la care a filmat şi un videoclip în regia lui Iura Luncaşu (care şi-a pus, în trecut, amprenta asupra telenovelelor româneşti de la Acasă).

Piesa a fost compusă de mine, împreună cu Şerban Cazan şi Dorian, adică echipa Hahaha Production, cu care am rezonat de la primele mele idei, până la producţia finală, şi cărora le mulţumesc, pentru toată încrederea acordată. Sper ca noul meu single să vă ajungă la suflet, pentru că reprezintă sentimentele mele, puse pe note muzicale', a declarat Nicole pe care aţi văzut-o în urmă cu câţiva ani la „Te cunosc de undeva!' (Antena 1).

 Vezi galeria foto >

La filmările clipului, Nicole şi-a dorit să aibă alături o parte din fanii ei.

Videoclipul este de mare efect, cu multă distracţie şi un scenariu, pe alocuri, amuzant. Ca la „Cuvintele tale', şi de această dată, pentru „Uneori' am lucrat cu Iura Luncaşu, un adevărat profesionist, alături de care am făcut o super echipă. Mi-am dorit să am alături o parte din fanii mei, care au jucat spectaculos şi pe care i-am şi cunoscut cu această ocazie', a mai zis artista.

Videoclipul Uneori' poate fi urmărit aici:

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare