; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicolas cage

Nicolas Cage vrea să se însoare pentru a patra oară

26 March 2019

Trei divorțuri, a patra nuntă: Nicolas Cage vrea să se însoare la 55 de ani cu mai tânăra lui iubită, Rika Koike, după o relație de mai puțin de un an.

 
 Actorul Nicolas Cage e hotărât să mai dea o șansă căsătoriei. Potrivit TMZ  acesta a depus sâmbătă formularele necesare pentru căsătorie în Clark County, Nevada . Aleasa lui este Erika Koike, o tânără cu care are o relație de mai puțin de un an. 

De profesie makeup artist, aceasta a fost văzută prima dată în compania actorului în timp ce acesta filma în Puerto Rico. Vârsta și alte detalii despre ea nu se cunosc, încă, dar este evident că ea e mult mai tânără decât Cage, preferând să stea departe de atenția presei. Potrivit IMDB, Erika apare pe genericul de final al scurtmetrajului “Hankikanto” (2012).

 
Nicolas Cage a mai fost căsătorit de trei ori, cel mai mult, 12 ani, cu Alice Kim, din 2004 până în 2016. Ei au un fiu, Kal-El, născut pe 3 octombrie 2005. Anterior, Cage a fost căsătorit cu actrița Patrricia Arquette (50 de ani), între 1995 și 2001, și cu Lisa Marie Presley (51 de ani), dar mariajul a rezistat doar trei luni, în 2002.
Nicolas Cage a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din “Leaving Las Vegas” (1995) şi a fost nominalizat pentru interpretarea din “Adaptation” (2002). 

 

Între filmele sale recente se numără “Mom and Dad”, “211” şi “Mandy”.

Următoarele filme în care va putea fi văzut sunt “Running With the Devil”, de Jason Cabell, în care joacă alături de Laurence Fishburne şi Leslie Bibb, “Primal” şi “Grand Isle”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare