; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicolas Cage vrea „Justiție pe cont propriu”

06 January 2012

„Seeking Justice' este cel mai nou film în care putem să îl vedem pe Nicolas Cage. Alături de el, Jennifer Carpenter, January Jones și Guy Pearce fac parte din distribuție. Vorbim de un thriller în care Cage are rolul unui profesor de liceu cu o căsnicie fericită, cel puțin pentru primele minute din film.

Viața lui Will Gerard (Nicolas Cage) este dată peste cap după ce soția lui (interpretată de January Jones) este atacată și violată în plină stradă. Așa se duc pe apa sâmbetei toate momentele liniștite din film, printre se numără concertele, barbeque-ul din grădina casei și partidele de șah cu directorul școlii  în care lucrează Will.

În timp ce Will așteaptă cu emoție să audă un pronostic bun din partea medicilor, el este abordat de un bărbat prezentabil (interpretat de Guy Pearce), care se oferă să facă dreptate și să se răzbune în numele lui pe agresorul care i-a abuzat soția.

Deși nu privește cu ochi buni ciudata propunere, Will Gerard acceptă, iar agresorul este asasinat. Cu toate astea, pactul presupune ca, la rândul lui, timidul profesor să ucidă un om. Și, deși și-ar dori să renunțe la înțelegere, personajul jucat de Cage nu poate da înapoi, și trebuie să își păteze mâinile cu sânge.

Regia îi aparţine lui Roger Donaldson (The Bank Job,' Worlds Fastest Indian,' Thirteen Days'), după un scenariu original de Robert Tannen. Producătorii filmului sînt James Stern (An Education') şi Ram Bergman (Brothers Bloom,' Brick')de la Endgame Entertainment, şi Tobey Maguire şi Jenno Topping, de la Maguire Entertainment.

Filmul „Seeking Justice' va avea premiera în cinematografele de la noi  pe 6 ianuarie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare