Homepage  / Vedete / Vedete străine

Nicolas Cage va deveni tată a treia oară. Riko Shibata este însărcinată

Nicolas Cage va deveni tată a treia oară. Riko Shibata este însărcinată

de Andra Stana,

Nicolas Cage va deveni tată. Soția actorului, Riko Shibata, așteaptă primul ei copil. Actorul de 58 de ani mai are doi copii din relațiile sale anterioare.

Vestea că Nicolas Cage și Riko Shibata vor deveni părinți a fost făcută publică de People. Un reprezentant al actorului a declarat, în exclusivitate pentru revista citată, că „Viitorii părinți sunt încântați”.

Informația că Nicolas Cage va deveni tată vine la aproape un an de când starul de la Hollywood și Riko Shibata s-au căsătorit.

Nicolas Cage s-a însurat pentru a cincea oară în 2021

Vârsta nu contează în iubire, fapt valabil în cazul lui Nicolas Cage care a decis să se căsătorească cu o femeie mai tânără cu 31 de ani.  

Actorul s-a însurat cu partenera sa, Riko Shibata, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe 16 februarie, în Las Vegas:

„Este adevărat și suntem foarte fericiți!”, a declarat Nicolas Cage.

La eveniment a participat și fosta soție a lui Nicolas Cage, dar și fiul său. Zvonul a fost confirmat pentru People de reprezentantul actorului:

„După nuntă, cuplul a organizat o mică petrecere. Au participat fosta soție a lui Nicolas, Alice (cu care rămâne foarte bun prieten) și fiul lor Kal”. 

Data nunții a fost și ea aleasă de actor pentru a marca o zi specială în familia sa. „Data a fost aleasă pentru a onora ziua de naștere a răposatului tată al mirelui”, a mai precizat reprezentantul lui Cage. „Mireasa a purtat un kimono de mireasă realizat manual”.

Nicolas Cage a trimis prin curier inelul de logodnă

Nicolas Cage a povestit cum a cerut-o de soție pe Riko, într-un interviu acordat fratelui său, Marc Coppola, în luna august 2020: 

„Suntem cu adevărat fericiți împreună, așa că i-am spus în cele din urmă vrei să te căsătorești cu mine și ne-am logodit pe FaceTime”, i-a spus Nicolas fratelui său.

În ceea ce privește inelul, Nicolas a dezvăluit că este unul deosebit:

„I-am luat un inel de logodnă cu diamant negru. Culoarea ei preferată este negru, așa că și-a dorit aurul negru și diamantul negru”.

Inelul a fost trimis prin curier, iar cererea a avut loc online, pentru că Riko a petrecut o mare parte din pandemie acasă, în Japonia: „Nu am mai văzut-o de 6 luni”, spunea în același interviu Nicolas Cage.

Conform reprezentantului lui Nicolas Cage, el și Riko Shibata s-au cunoscut în Shiga, Japonia.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton