; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicolas Cage a luat iar înfățișarea lui „Ghost Rider”

23 February 2012

Fanii actorului Nicolas Cage, dar şi ai filmelor pline de acţiune şi efecte 3D au ce vedea începând de azi, 23 februarie. În cinematografele de la noi intră pelicula Ghost Rider: Demonul răzbunării'.

Evenimentele din Ghost Rider: Demonul răzbunării' au loc la câţiva ani după cele din Demon pe două roţi' (2007). Cascadorul Johnny Blaze (Nicolas Cage) crede că puterile supranaturale pe care le-a dobândit atunci când şi-a vândut sufletului Satanei sunt mai degrabă un blestem pentru el şi de aceea el stă izolat într-o regiune din Europa de Est. Johnny intră din nou în acţiune atunci când Moreau (Idris Elba), un călugărul războinic, îl roagă să salveze un băiat în vârstă de 10 ani pe nume Danny (Fergus Riordan).

Copilul este ţinta diavolului, care vrea neapărat sa pună stăpânire pe trupul său. Astfel, Johnny ia din nou înfăţişarea lui Ghost Rider şi cu motocicleta sa în flăcări porneşte o cursă pe viaţă şi pe moarte, în care încearcă să-i salveze pe Danny şi pe mama acestuia Nadya. Demonul Blackout este cel care vrea să le vină de hac şi care nu se lasă aşa uşor ameninţat de lanţul lui Ghost Rider.

Peripeţii la filmările din România

Filmările la pelicula Ghost Rider 2' au avut loc în România în perioada 1 noiembrie 2010 – februarie 2011, în mai multe zone precum Transfăgărăşan, Târgu-Jiu, Hunedoara şi Bucureşti, dar şi în Turcia, în Cappadocia.

Cât timp s-a aflat în România, Nicolas Cage a fost surprins de ziarişti în mai multe ipostaze. Într-o noapte de decembrie 2010, actorul simpatic şi modest, care stătea mereu la poze, a scos demonul' din el, ajutat de câteva păhărele de alcool, şi a început să facă scandal la ieşirea dintr-un club din Bucureşti. Ulterior, Cage a comentat cu umor pe seama acelor întâmplări:

Dacă e să fii invitat la o petrecere în România şi filmezi până la două noaptea şi ajungând acolo începi să mai iei nişte shut-uri, se schimbă lucrurile. Mai ales dacă ai rămas în pielea personajului. Se dezlănţuie răul din tine. Eu aşa am păţit. Sunt norocos că nu am ajuns într-o închisoare din România', a zis el, citat de showbizspy.com.

Tot în 2010 şi tot în Bucureşti, actorul în vârstă de 48 de ani a participat la cea de-a şasea ediţie a Balului de Halloween organizat de asociaţia Ovidiu Rom. La eveniment, el a venit însoţit de soţia sa, Alice Kim Cage (26 ani) şi de fiul lor de cinci ani, Kal-El. Dintre vedetele autohtone care au stat la masă cu Nicolas Cage se numără Andreea Marin, Cristian Mungiu, Valentina Pelinel şi Monica Bârlădeanu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare