; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicolai Tand si Lena

Nicolai Tand și Lena au părăsit competiția de la „Dansează printre stele” | FOTO

27 October 2014

Concurenții de la „Dansează printre stele' au avut o săptămână dificilă, în care au învățat și repetat coregrafiile pentru dansurile din ediția de ieri seară a emisiunii, dar și pentru cele de mâine. Dansurile populare din diferite colțuri ale țării au adus chiote de bucurie în platou, iar nea Mărin s-a alăturat lui Igor Munteanu, Jojo și Mihai Petre la masa juriului.

Clasamentul final, obținut în urma notelor primite în ediția anterioară și a voturilor telespectatorilor a fost în defavoarea echipelor formate din Nicolai Tand și Lena și Mihai Ristea și Luiza. Deși Nicolai a mizat pe calitățile lui extraordinare de gazdă și a surprins juriul cu horincă și un fel tradițional de mâncare pe care s-au năpustit toți cei prezenți în platou, echipa lui a părăsit concursul. Coregrafa Lena a fost felicitată pentru întreaga ei carieră de dansatoare foarte premiată, dar și pentru tot ceea ce a reușit să creeze alături de Nicolai pe acest ring.

Mihai Ristea și Luiza Comșa își continuă drumul spre finală, iar dansul lor popular din zona Teleormanului le-a purtat noroc. Nea Mărin le-a mărturisit mândru că a fost cel mai bun, iar Mihai Petre i-a apreciat pentru muncă și dedicare, ținând să precizeze că se vede că atât Luiza, cât și Mihai, își văd de treabă și se concentrează pe ce au de făcut în această emisiune și astfel demonstrează că sunt profesioniști.

[Not a valid template]

Speak a fost mai mândru ca oricând și asta s-a văzut. „Ai fost mândru tare, ai bătut, ai avut forță', l-a lăudat Jojo. „E prima dată când Speak reușește să fie complet muzical', a început promițător Mihai Petre, dar temutul jurat a fost însă de părere că dansul lui și-al Cocuței a fost unul simpluț. Nea Mărin a luat însă apărarea perechii și i-a amintit lui Mihai cât de greu i-a fost și lui să învețe un dans popular.

Charlestonul Alinei Eremia și-al lui Iuri Ribac le-a adus aprecieri și note mari. „Îmi place la nebunie lejeritatea cu care executați prizele acelea dificile', a spus Igor. „Nu se vede diferența dintre coregraf și vedetă în unele dansuri, ceea ce e foarte bine', a punctat și Mihai Petre.

Raluka a fost foarte sinceră înainte de a dansa brâulețul din Oltenia. „Urmează să râdeți foarte tare de mine'. Ea și Lilian Cărăuș s-au descurcat foarte bine în opinia lui nea Mărin, care i-a felicitat și le-a spus că este foarte greu să înveți un astfel de joc în doar două zile. Jojo însă ar fi vrut să o vadă pe Raluka mai hotărâtă pe ringul de dans tocmai pentru că, așa cum i-a mărturisit, „tu ești nervoasa mea favorită în acest show'.

Sandra Izbașa și Petrișor Ruge au stârnit aplauzele tuturor în timp ce au dansat jive cu o energie extraordinară. „M-au uimit acrobațiile pe care le-ați făcut în seara asta', le-a spus Mihai Petre, care a mărturisit că nu crede că va mai vedea așa ceva la vreo pereche din acest show.

Diana Munteanu și Ștefan Ciubotaru au reușit să adune numai cuvinte de laudă după ce au dansat pasodoble. „Mi-ar plăcea să ajungeți în finală', le-a spus sincer nea Mărin. Tot pasodoble au dansat și Cosmin Seleși și Maria Popescu, iar Mihai Petre a recunoscut că îl apreciază pe Cosmin pentru că se vede că ia lucrurile foarte în serios. „Aș fi vrut însă să fii mai puțin încordat, un toreador bun stăpânește situația. Sunteți o pereche echilibrată, care dansează în caracter de fiecare dată', a mai precizat Mihai.

Cu toate că Muneer a ieșit din ritm de mai multe ori, el și Stela au dansat ca doi români veritabili. Jojo le-a spus că ei doi sunt pata de culoare din acest show, dar Mihai Petre le-a taxat fiecare ezitare.

Obișnuiți din edițiile trecute să primească numai complimente, Alina Pușcaș și Bogdan Boantă au avut parte aseară de reversul medaliei. Salsa lor nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor, iar cuvintele lui Mihai Petre au fost dure: „În seara asta ați dansat ca să impresionați, iar voi trebuie să dansați ca să exprimați. Vreți să demonstrați că sunteți cei mai buni și atunci o dați în bară', a precizat juratul.

Mâine, de la 20:30, la Antena 1, petrecerea românească va fi încinsă de alte cinci perechi care vor dansa folclor. O altă echipă va fi eliminată, iar în competiția pentru marele premiu de 50.000 de euro vor rămâne doar opt perechi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare