; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicolai Tand şi Claudia Pătrăşcanu vor prezenta emisiunea Star Chef la Antena Stars

Nicolai Tand şi Claudia Pătrăşcanu vor prezenta “Star Chef” la Antena Stars

11 March 2014

Nicolai Tand şi Claudia Pătrăşcanu vor prezenta emisiunea Star Chef la Antena StarsÎn fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 18.00, maestrul bucătar  Nicolai Tand, alături de Claudia Pătraşcanu, invită telespectatorii Antenei Stars la… masă. Vor găti, chiar în propriile lor bucătării, vedetele showbiz-ului românesc.  Secondate şi supervizate  de Nicolai,  starurile vor pregăti specialitatea casei lor, iar Claudia le va toca' mărunt  şi le va fierbe' la foc mic.

Abia aştept să văd cât de bine se pricep starurile în bucătărie şi, de ce nu, sper să învăţ şi eu ceva trucuri de la ele.  Claudia e foarte spontană, curioasă  şi aduce zâmbet în bucătărie, pentru că bucătăria  este o treabă destul de serioasă. Chiar dacă în showbiz vedetele sunt cele care fac legea, oare în bucătărie se vor descurca?', spune Nicolai.

Pentru mine este o provocare! De altfel, este  pentru prima dată  când prezint o emisiune de televiziune. Eu sunt o persoană foarte veselă, îmi plac glumele, şi-mi place să gătesc. Deşi nu cred că o să-mi bag nasul la gătit – Nicolai este expertul – stau pe margine şi fur meserie. Am slăbit mult în ultima vreme, prin sport, dar nu cred că o să mă  abţin să nu mănânc ceea ce vedetele vor găti. Sunt foarte pofticioasă şi nu pot rezista fără dulciuri, dulciurile sunt viaţa mea! Cu un desert un barbat  mă poate cuceri!', adaugă Claudia.

Cum se vor descurca starurile în bucătărie, cât de delicioase şi arătoase vor fi preparatele lor, telespectatorii Antenei Stars vor afla în fiecare week-end, de la ora 18.00, la Star Chef', cu Nicolai Tand şi Claudia Pătrăşcanu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare