; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicolai minnie

Nicolai Tand s-a întors din vacanță: „Parisul, cea de-a doua casă”

14 July 2014

Nicolai Tand, gazda emisiunii Star Chef, de la Antena Stars, s-a întors recent dintr-o mini vacanţă petrecută la Paris alături de soţia şi de fiica lor, Ilona.

Monica şi-a reluat de curând cariera în modă şi ea se afla deja la Paris, aşa că drumul până acolo l-am făcut doar eu şi cu Ilona, fiica mea de patru ani. Noi nu mergem în Franţa ca simpli turişti, Parisul este pentru noi cea de-a doua casă: am locuit aici 14 ani. Am revăzut locurile dragi în care obişnuiam să ne plimbăm, am mâncat în restaurantele preferate. La , de exemplu, au cea mai bună şi spectaculosă tarte au citron meringuée'. Iar seara ne–am întâlnit cu vechii noştri prieteni unde Ilona a fost atracţia principală', spune Nicolai.

[Not a valid template]

Pentru fetita, vizita la Disneyland a fost magică: Ilona a fost pur şi simplu uluită de întâlnirea cu personajele ei preferate: Minnie şi Mickey Mouse. Ne-am pozat cu toţii cu celebrele lor urechiuşe, aşa cum se vede şi în poze J. Nu a uitat nici de frăţiorul ei, Iancu, căruia i-a cumpărat jucăria preferată, un tigrişor. De altfel, în august vom merge toţi patru la Rochelle, Ile de Ré, la prietenul meu cel mai bun. Abia aştept să mergem la cules de scoici vongole la Oceanul Atlantic, pe care să le gătim aşa cum ştim noi. Hmm, deja îmi lasă gura apă', încheie maestrul bucătar.

Pe Nicolai Tand, gazda emisiunii Star Chef', telespectatorii îl pot urmări în fiecare week-end, de la ora 18.00, la Antena Stars.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare