; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicolai Tand îşi dezvăluie secretele din bucătărie

26 February 2013

Nicolai Tand a lansat Rețetele lui Nicolai' –  blogul personal de cooking și nu numai. Începând de pe 24 februarie Nicolai este prezent în blogosfera românească, împărtășindu-le tuturor, ingredientul secret al rețetelor sale: dragostea.

Ideea unui blog în care să le povestească cititorilor săi secretele unor preparate rapid și ușor de pregătit, dar și experiențele sale de viață a venit tocmai din pasiunea lui Nicolai pentru gastronomie și pentru oameni.

Iubesc oamenii. Iubesc să îi cunosc, să le ascult poveştile şi să le spun poveşti. Asta m-a ajutat să intru în bucătărie prima dată, deşi pasiunea pentru gătit o am încă de pe vremea în care mama mă lăsa de pază la oala cu fasole de pe foc', povetește Nicolai pe blog.

Dorința de a fi aproape de oameni m-a făcut să mă gandesc la a scrie pe un blog, a le propune rețete ușoare, dar inedite și a le împărtăși întâmplări din viața mea', a adăugat juratul Top Chef și proprietarul restaurantului cu specific franțuzec Cantine de Nicolai.

Cei ce vor alege să viziteze blogul lui Nicolai Tand  vor găsi, în primul rând rețete. De la preparate simple, dar foarte gustoase, precum pastele, la dorada sau scoici saint jaques, cititorii vor învăța cum să îi impresioneze pe cei dragi și să își răsfețe simțurile, fără a petrece prea mult timp în bucătărie. În plus, Nicolai își sfătuiește cititorii și cum trebuie să facă cumpărăturile, fie că aleg să meargă la piața sau într-un hypermarket, dar și cum să iasă din încurcătură și să pregătească o masă delicioasă doar cu ceea ce au în frigider.

Cititorii sunt încurajați să trimită propunerile lor de rețete și se vor putea bucura, de asemenea, de prezența pe blog a unor invitați speciali, dintre care primii, Anca Rusu si Stefan Lungu un cuplu deosebit pentru care dragostea este, de asemenea, ingredientul special.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare