; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicolai Tand are succes cu blogul său de cooking

27 March 2013

Nicolai Tand a lansat pe 24 februarie Rețetele lui Nicolai',  blogul personal de cooking. Juratul Top Chef a împlinit deja o lună de când este prezent în blogosfera românească, împărtășindu-le tuturor, ingredientul secret al rețetelor sale: dragostea.

Ideea unui blog în care să le povestească cititorilor săi secretele unor preparate rapid și ușor de pregătit, dar și experiențele sale de viață a venit tocmai din pasiunea lui Nicolai pentru gastronomie și pentru oameni.

Am vrut să le ofer oamenilor rețete delicioase care să poate fi preparate repede și ușor cu bani puțini. Am primit multe mesaje din partea celor care citesc blogul și mă bucur tare că rețetele le sunt pe plac.', a declarat Nicolai.

În prima luna de la lansare, blogul a avut ca rezultat 14,762 de vizitatori unici și 102,917 de vizualizări, conform google analytics.

Cei ce vor alege să viziteze Rețetele lui Nicolai' vor găsi rețete cu care își vor răsfăța simțurile: pui cu mazăre la cuptor, pene cu somon, lapte de pasăre, dar și asocieri mai năstrușnice precum compot de roșii cherry cu banane.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare