; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_IMG_1444

Nicolai Tand a gătit mâncare la ceaun chiar la el acasă

12 May 2016

Nicolai Tand a revenit pe plaiuri maramureșene unde a filmat câteva ediții speciale pentru Star Chef', emisiune difuzată de Antena Stars în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 12.00. Nicolai a fost prezent la Baia Mare, acolo unde au avut loc Zilele Maramureșului, un eveniment dedicat promovării artei tradiționale, folclorului autentic și gastronomiei țărănești.

[Not a valid template]

„Un weekend întreg, am gătit alături de invitații mei, așa cum se făcea odinioară. Am pregătit păstrăv pe piatră și tocăniță de miel la ceaun, am făcut hrenzele, plăcinte de cartof, dar și slănină la țiglă. Au fost niște zile de vis și abia aștept să le fac și telespectatorilor cunoștință cu tradițiile culinare din Maramureș. Avem o țară minunată și mă bucur tare mult când sunt parte a acțiunilor care ne promovează tradițiile', a declarant Tand.

Weekend-urile 14-15 mai și 21-22 mai vor fi dedicate edițiilor speciale filmate la Baia Mare, acolo unde Nicolai Tand alături de Maria Simion au avut invitați de seamă ai zonei. Paula Selling și Adrian Sînă sunt primii pe listă, urmați apoi de Angela Buciu și maestrul Dumitru Fărcaș. Bucatele alese vor fi însoțite de povești una și una și bineînțeles și de ceterași.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare