; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana Tudor Sava Negrean Brudascu si Nicolae Furdui Iancu

Nicolae Furdui-Iancu şi Sava Negrean Brudaşcu vin la „O dată-n viaţă”

03 December 2015

Nicolae Furdui-Iancu şi Sava Negrean Brudaşcu se întrec în ediţia din 4 decembrie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor, difuzată la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.

Iuliana Tudor, Sava Negrean Brudascu si Nicolae Furdui-Iancu

În prima vineri de decembrie, Moş Nicolae vine cu daruri în avans pentru telespectatorii TVR 1. Iuliana Tudor ne aşteaptă, ca de obicei, în faţa micilor ecrane, la o întâlnire cu doi dintre cei mai mari artişti de folclor ai momentului, puşi în situaţii inedite, poate irepetabile, trecând prin probe care îi solicită într-un mod cu totul diferit decât cel cu care s-au obişnuit. În ediţia din această săptămână, vom vedea cum se descurcă în faţa provocărilor lansate de Iuliana Tudor doi ardeleni de frunte: Nicolae Furdui-Iancu şi Sava Negrean Brudaşcu. O dată-n viaţă' poate fi urmărită pe 4 decembrie, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Cei doi artişti beneficiază şi în această ediţie de suportul unor echipe de profesionişti: Ansamblul Porolissum face echipă cu Sava Negrean Brudaşcu, iar lui Nicolae Furdui-Iancu i se alătură Ansamblul Junii Sibiului. Invitaţii speciali în „duelul' artistic al emisiunii sunt Mirabela Dauer, Manuela Hărăbor şi Felicia Filip, asigurându-ne că vom vedea o ediţie cu totul specială a show-ului, dar şi că buna dispoziţie va fi din nou la ea acasă în platoul O dată-n viaţă'.

Nicolae Furdui-Iancu nu este la prima încercare de a interpreta un alt gen decât cel care l-a consacrat. Iată-l într-o ediţie anterioară a emisiunii O dată-n viaţă', interpretând celebrul şlagăr „Copacul', al lui Aurelian Andreescu:

Nici Sava Negrean Brudaşcu nu e străină de platoul emisiunii de la TVR 1. În această primăvară, ea a interpretat sensibila rugă „Doamne, ocroteşte-i pe români', alături de Marcel Pavel:

În noul sezon, show-ul O dată-n viaţă' este construit în jurul a două vedete din folclorul românesc. Cei doi concurenţi se lansează într-o competiţie artistică, trăind, poate O dată-n viaţă', experienţe inedite: cântă alte genuri muzicale, din repertoriul românesc sau internaţional, dansează vals, tango sau rock‘n roll, susţin duete în premieră cu artişti din alte zone muzicale, joacă scenete, gătesc reţete tradiţionale din zona natală, prezintă texte satirice la adresa celuilalt invitat, piese din alte zone etnofolclorice etc. Fiecare vedetă vine în emisiune alături de un ansamblu profesionist reprezentativ şi de orchestra acestuia. Componenta socială se păstrează şi în acest sezon, astfel că cei doi invitaţi pledează pentru un caz social propus de ei sau de echipa O dată-n viaţă'. Floarea şi Gheorghe, cunoscuţii actori Maria Buză şi Marius Rizea, sunt în continuare responsabili cu zâmbetele – şi, de ce nu, hohotele de râs – ale telespectatorilor şi publicului din studio, în fiecare ediţie.

O dată-n viaţă' este unul dintre cele mai îndrăgite programe ale TVR, gândit de regretatul Titus Munteanu. Emisiunea poate fi urmărită vineri seară, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare