; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicolae Furdui Iancu la Dincolo de aparente

Nicolae Furdui Iancu, invitatul Florentinei Fântânaru la „Dincolo de aparențe”

23 January 2015

Sâmbătă, 24 ianuarie, invitat să treacă „Dincolo de aparențe' alături de Florentina Fântânaru este marele artist român Nicolae Furdui Iancu. Acesta îi va mărturisi realizatoarei emisiunii de la Antena Stars că unul dintre cele mai dure momente din viața lui, când a fost nevoit să își mențină sângele rece, a fost când și-a salvat de la înec un prieten.

Copyright Mihai Stetcu_Antena 1_ANTENA STARS_1109140703

Totul s-a întâmplat la Băile Felix, pe vremea când era student, când cei doi au intrat într-un bazin foarte adânc. Emoționat, cântărețul de muzică populară povestește că cel căruia i-a salvat viața cu multe decenii în urmă îl sună constant și îi amintește de acest episod.

Nicolae Furdui Iancu îi va mărturisi Florentinei Fântânaru că mereu familia a fost pe primul plan.

„Nu a fost nevoie să fiu sever cu copiii mei, am fost un exemplu pentru ei și l-au urmat', recunoaște artistul, care își dorește ca tenacitatea sa, felul în care a luptat în viață să învingă toate problemele alături de familie, să fie moștenite și de copiii lui.

Cum se simte în ipostaza de bunic, care a fost cea mai grea decizie pe care a fost nevoit să o ia, cum își petrece verile și cum se străduiește să păstreze tradițiile și, mai ales, de ce, sâmbătă, de la 13:00, la Dincolo de aparențe.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare