Homepage  / Netflix

Nicola Coughlan, dezvăluiri despre „Bridgerton”, sezonul 3. Ce îi așteaptă pe fanii serialului de pe Netflix. „Abia aștept!”

Nicola Coughlan, dezvăluiri despre „Bridgerton”, sezonul 3. Ce îi așteaptă pe fanii serialului de pe Netflix. „Abia aștept!”
8

de Andreea Hentea,

Simpatica Nicola Coughlan, pe care am văzut-o în primele două sezoane din serialul Netflix „Bridgerton”, și al cărei personaj, Penelope Featherington, se va afla în prim-planul celui de-al treilea, a dezvăluit recent câteva detalii despre noua poveste pe care o vom vedea din 16 mai. „Abia aștept!”, a declarat actrița.

Ce spune Nicola Coughlan despre sezonul al treilea din „Bridgerton”

Actrița Nicola Coughlan (37 de ani) se dovedește extrem de încântată că i se permite să vorbească despre noul sezon din „Bridgerton”, scrie hellomagazine.com. După ce a așteptat doi ani de la lansarea de către Netflix a celui de-al doilea sezon al serialului (în martie 2022), iar apoi nu a putut da detalii despre poveste din cauza grevei SAG-AFTRA, actrița poate vorbi, în sfârșit, despre sezonul al treilea, în care se află în centrul atenției. Personajul ei, Penelope Featherington, începe o poveste de dragoste cu Colin Bridgerton (Luke Newton), iar Nicola este dornică să povestească despre ea, dar și despre marea redeschidere a hotelului Disneyland din Paris și despre planurile ei pentru 2024.

Nicola CoughlanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Un an plin pentru Nicola

„Începutul anului 2024 a fost foarte intens pentru mine. «Bridgerton» apare în mai și am început să-l promovăm încă din ianuarie. Am fost deja la New York și voi fi în turneu mondial anul acesta, voi fi o persoană foarte ocupată, dar abia aștept să apară”, a spus actrița.

„Sunt foarte încântată de ceea ce urmează, mai ales că, în sfârșit, se vor lansa poveștile la care am lucrat în ultimii doi ani. „Big Mood” este un serial de comedie care se va vedea la Channel 4, scris de prietena mea cea mai bună (scenarista și dramaturgul Camilla Whitehill – n.r.). Sunt super mândră de asta, abia aștept ca oamenii să-k vadă. La fel mi-aș dori să vadă și «Doctor Who» spre sfârșitul anului și mi se pare foarte tare că am fost implicată în el”.

Nicola declarase anterior despre „Bridgerton” (la Virgin Media Television): „Sunt atât de încântată, sincer, abia aștept, fanii «Bridgerton» sunt uimitori și nerăbdători să vadă serialul, iar eu le pot spune: «Dacă voi sunteți nerăbdători, vă dați seama cât de nerăbdătoare sunt eu!»”. Actrița a mai spus despre sezonul care va apărea în mai că „este una dintre cele mai grozave experiențe pe care le-a avut vreodată”.

„Luke Newton îl joacă pe Colin, cel de care mă îndrăgostesc în serial, și este absolut minunat. În plus, mi-au îmbunătățit coafura, după cum puteți vedea, iar asta a fost o adevărată încântare”, a mai povestit actrița.

Pasionată de personajele Disney

Nicola Coughlan a fost invitată la recenta redeschidere a hotelului Disneyland din Paris. Printre celebritățile invitate la festivitatea marcată prin focuri de artificii și un spectacol de lumini s-au numărat Nicola Coughlan, Eleanor Tomlinson din „Poldark” și câțiva actori din distribuția franceză a serialului „Emily in Paris”.

Foarte entuziasmată, Nicola Coughlan a povestit despre dragostea ei pentru personajele Disney și cât a încântat-o să fie găzduită în camera „Frumoasa și Bestia” de la hotelul Disneyland. „Filmele mele preferate de la Disney în copilărie au fost «Regele Leu» și «Mica Sirenă»”, a spus ea. „Sunt un copil al anilor ’90, așa că ele au fost favoritele mele. Iar prima casetă pe care am cumpărat-o vreodată a fost «Hakuna Matata», care a completat perfect prima mea experiență cu poveștile Disney. „Dacă mi-aș putea alege ce personaj Disney să fiu, aș fi Ariel, fiindcă prințul Eric mi se pare cel mai reușit și are cel mai frumos păr!”, a spus ea.

Alături de Nicola Coughlan și Luke Newton, în sezonul al treilea din „Bridgerton” îi vom revedea pe Jonathan Bailey, Luke Thompson, Adjoa Andoh, Polly Walker, Simone Ashley, Ruth Gemmell, Golda Rosheuvel, Claudia Jessie, dar și pe nou-veniții în distribuție Bessie Carter, Hannah Dodd și Florence Hunt. Legendara Julie Andrews își va împrumuta, din nou, celebra voce naratoarei serialului.

Sezonul al treilea din Bridgerton ecranizează cartea „Bridgerton. Îndrăgostită de domnul Bridgerton. Povestea lui Colin”, din seria literară scrisă de Julia Quinn.

Sursa foto: Hepta

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton