Homepage  / Vedete străine

Cine este Nicola Coughlan din serialul „Bridgerton”. În ce alte filme de succes a jucat și ce spune depre relația cu Luke Newton

Cine este Nicola Coughlan din serialul „Bridgerton”. În ce alte filme de succes a jucat și ce spune depre relația cu Luke Newton
15

de Cristina Țapu,

De la faptul că ne-a făcut să râdem în Derry Girls, până la rolul ei incredibil din „Bridgerton”, un hit Netflix, se poate spune că talentata actriță Nicola Coughlan ne-a cucerit inimile tuturor! După un incredibil 2023 și în timp ce îi urăm bun venit înapoi pe ecrane în prima parte a sezonului trei din „Bridgerton”, haideți să o cunoaștem un pic mai bine!

Nicola Coughlan a dat lovitura cu rolul din serialul „Bridgerton”

Nicola este o actriță irlandeză, cunoscută pentru rolurile sale principale din seriale precum „Derry Girls de la Channel 4 (unde joacă rolul lui Clare Devlin), precum și „Bridgerton”, un succes răsunător al Netflix (unde joacă rolul lui Penelope Featherington – cunoscută și ca Lady Whistledown).

În ciuda faptului că joacă în mod regulat roluri de adolescenți atunci când o vedem pe micul ecran, Nicola are de fapt 37 de ani. Nicola s-a născut pe 9 ianuarie 1987 în Galway, Irlanda, și a crescut în Oranmore.

Deși este cunoscută mai ales pentru rolurile din „Derry Girls” și „Bridgerton”, există o mulțime de alte spectacole în care s-ar putea să o fi văzut pe Nicola!

Actorii din „Bridgerton”, la premiera sezonului 3 Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Pentru început, ea a apărut într-un episod din „Doctors” (2012) de pe BBC One și „Harlots” (2018) de pe ITV Encore/Hulu. Îndepărtându-se de filme și cinematografie, actrița a avut o apariție și în „The Great Christmas/Festive Bake Off” (2019), precum și în cadrul unor emisiuni precum „Would I Lie to You?” (2021) și „Taskmaster” (2021).

Nicola Coughlan și Luke Newton, prietenie și dincolo de micul ecran

Nicola Coughlan joacă rolul lui Penelope Featherington în Bridgerton pe Netflix. În sezonul 3, Penelope este în sfârșit în centrul atenției, în timp ce prietenia ei de lungă durată cu Colin Bridgerton se transformă într-o poveste de dragoste în toată regula. Nicola a întruchipat-o pe Penelope în toate cele trei sezoane ale serialului de până acum și a confirmat că se va întoarce pentru sezonul 4 alături de Luke Newton.

După cum știu fanii serialului, fiecare sezon se concentrează pe viața și relațiile unui personaj central. Primul sezon a urmărit-o pe Daphne Bridgerton și pe Duce, iar al doilea sezon i-a urmărit pe Anthony Bridgerton și Kate Sharma – iar al treilea sezon se va concentra pe Penelope Feathertington și nimeni altul decât Colin Bridgerton!

Nicola Coughlan și Luke Newton s-au împrietenit rapid în timp ce filmau primele sezoane din „Bridgerton, iar prietenia lor a devenit și mai puternică după ce au filmat sezonul lui Colin și Penelope, Nicola numindu-l pe Luke „o persoană cu adevărat specială în viața mea”.

Fanii au fost atât de obsedați de prietenia și chimia dintre ei în cadrul turneului de presă al sezonului 3 din „Bridgerton, încât cei doi au fost nevoiți să abordeze zvonurile conform cărora ar forma un cuplu și în afara micului ecran.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton