; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jocurile foamei

Niciun an fără „Jocurile foamei”!

12 February 2015

„Jocurile foamei' 5, 6, 7… 97? Producătorii se gândesc la diverse soluții pentru a continua filmele cu tânăra Katniss Everdeen.

Jocurile foamei

Lionsgate nu vrea să scape din mână filonul de aur atât de ușor! În timp ce „Jocurile foamei: Revolta – Partea a doua' este așteptată pe marile ecrane pe 18 noiembrie 2015 și ar trebui să fie ultima parte a francizei, Chief Executive Officer la Lionsgate, Jon Feltheimer, se gândește deja la cum ar putea exploata în continuare „foamea' de filme cu „Jocurile foamei'.

Site-ul Joblo raportează că în timpul unei întâlniri cu investitorii, vinerea trecută, Feltheimer i-a asigurat pe aceștia că Lionsgate „lucrează intens' la „posibilitatea' de a face „urmări sau prequel-uri' la „Jocurile foamei'. Și precizează că modalitatea prin care Warner Bros a reușit să-l readucă pe Harry Potter pe ecrane (cu „Fantastic Beasts and Where to Find Them' – care e deja anunțat ca o nouă trilogie), a dat o idee studiourilor.

Trebuie să spunem că ultimul lungmetraj al „jocurilor' a strâns 714 milioane de dolari din încasări în toată lumea, bani pe care nu i-a văzut nicio franciză Lionsgate în toată istoria sa, iar „Hunger Games 4' nu e încă în săli. Ne putem imagina că „ultimul' film va sparge acest record. Rămâne să vedem ce scenariu ar mai putea fi scris având în vedere faptul că romanele pe care s-au bazat până acum s-au terminat.

Iar dacă Jennifer Lawrence pare încântată acum să continue aventura, nimic nu ne garantează că și în viitor va fi la fel.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare