; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicholas Cage, cruciatul neînfricat

21 January 2011

Prezent în România, în ultima perioadă, pentru filmările peliculei Ghost Rider: Spirit of Vengeance' (care va apărea în 2012), Nicolas Cage poate fi văzut din 21 ianuarie şi pe marile ecrane în Anotimpul vrăjitoarei' (Season of the Witch').

.

Pentru această peliculă, care a fost filmată în Austria, Croaţia şi Ungaria, actorul a făcut din nou echipă cu regizorul Dominic Sena. Cei doi au mai colaborat în 2000 la pelicula Dispari în 60 de secunde', în care Cage i-a dat replica frumoasei Angelina Jolie.

Dominic este ideal pentru orice actor, pentru că îţi lasă libertate suficientă, te face să te relaxezi şi să îţi expui ideile. Nu te pune niciodată la zid. Am lucrat într-adevăr pentru prima dată la Dispari în 60 de secunde' şi acum la Anotimpul vrăjitoarei'. Spre deosebire de primul, care era un film de acţiune modern, acest proiect i-a oferit lui Dom ocazia de a-şi lăsa liberă imaginaţia. Este un om foarte creativ şi poate să obţină un vizual fantastic, folosindu-se de decorurile naturale în care am filmat', a declarat Cage pentru evz.ro.

.

Nicolas Cage şi forţele oculte

Acţiunea din Anotimpul vrăjitoarei' este plasată în secolul al XIV-lea şi prezintă povestea lui Behmen (Cage), un erou al cruciadelor, care, întorcându-se în oraşul său natal, descoperă că acesta a fost putsiit de ciumă. Cardinalul D’Ambroise (Christopher Lee) crede că molima a venit asupra oamenilor în urma unui blestem al unei vrăjitori (Claire Foy).

În acest sens, Behmen şi camaradul său de arme Felson (Ron Perlman) primesc misiunea de a o duce pe misterioasa femeie la o mănăstire izolată, unde să fie supusă unui ritual străvechi. Cum era de aşteptat, Behmen şi Felson întâmpină tot felul de pericole în drumul lor, însă întâlnesc şi prieteni de nădejde.

Împotriva forţelor răului, lor li se alătură un preot, un cavaler îndurerat, un pungaş şi un tânăr curajos ce visează să devină cavaler.

Nicolas Cage a declarat că a fost atras de acest rol pentru că are o înclinaţie spre forţele oculte şi că, de mic, îşi dorea să fie cavaler. E drept că îmi doream de multă vreme să joc într-un thriller. Şi încă din copilărie îmi doream să fiu un cavaler neînfricat, iar Anotimpul vrăjitoarei' mi-a împlinit aceste dorinţe. Eu sunt fascinat de toate forţele acestea oculte şi de posibilităţile nelimitate pe care le dau personajelor din filme,' a declarat actorul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare