Homepage  / Cinema

Ni se pregătesc două noi filme din franciza „Stăpânul inelelor”. Ce știm despre această primă producție care va fi regizată de Andy Serkis

Ni se pregătesc două noi filme din franciza „Stăpânul inelelor”. Ce știm despre această primă producție care va fi regizată de Andy Serkis
13

de Andreea Hentea,

În prezent există, deja, două proiecte legate de franciza „Stăpânul inelelor”. Primul dintre cele două filme va avea premiera în 2026 și va implica o parte din echipa trilogiei originale semnate de Peter Jackson. Ce știm despre această primă producție care va fi regizată de Andy Serkis.

Ni se pregătesc noi filme din franciza „Stăpânul inelelor”

Andy Serkis, care l-a interpretat pe neuitatul Gollum în trilogia „Stăpânul inelelor”, dar și în „Hobbitul: O călătorie neașteptată” și în „Hobbitul: Dezolarea lui Smaug”, urmează să regizeze primul din cele două noi filme proiectate din seria „Stăpânul inelelor”. Filmul lui Serkis se va baza pe celebrul său personaj, Gollum, scrie site-ul filmstories.co.uk.

Upcoming new Amazon TV series „The Lord of the Rings: The Rings of Power”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Recent, directorul studiourilor Warner Bros., David Zaslav, a anunțat că în 2026 se va lansa un nou film despre Pământul de Mijloc – unul bazat, se pare, pe „poveștile care încă mai sunt de spus”. Departamentul de marketing al studiourilor a dezvăluit, ulterior, cine este implicat în acest prim nou film, cu titlul de lucru „Lord of the Rings: The Hunt For Gollum”, adică, pe scurt, cam toți cei implicați în primele două trilogii ale Pământului de Mijloc.

Noua echipă de pe Pământul de Mijloc

Peter Jackson, Fran Walsh și Philippa Boyens se întorc în calitate de producători, iar Fran Walsh și Philippa Boyens vor semna, de asemenea, scenariul noului film din ciclurile „Stăpânul inelelor” și „Hobbitul”. Așa cum v-ați aștepta, Andy Serkis va semna nu doar regia, ci își va relua personajul care l-a făcut celebru: Gollum. Studiourile Warner Bros. au confirmat, de asemenea, că producătorii au în vedere și un al doilea film, deși acest proiect nu are, deocamdată, un titlu sau un regizor atașat.

Deocamdată, Peter Jackson, Fran Walsh și Philippa Boyens au dat o declarație comună: „Este o onoare și un privilegiu să călătorim înapoi în Pământul de Mijloc împreună cu bunul nostru prieten și colaborator Andy Serkis, care are treburi neterminate cu acel puturos Gollum! În calitate de fani de o viață ai vastei mitologii create de profesorul Tolkien, suntem mândri că lucrăm cu Mike De Luca, cu Pam Abdy și cu întreaga echipă de la studiourile Warner Bros. la o altă aventură epică!”.

Directorul David Zaslav și întreaga echipă de la Warner Bros. au demonstrat, de altfel, că studiourile se pricep să-și utilizeze eficient francizele celebre pe care le-au produs, precum „Stăpânul inelelor” și „Harry Potter”, așa că ne-am putea aștepta inclusiv la un serial TV bazat pe acesta din urmă, tot în 2026.

Anul 2026 va fi și anul în care se vor împlini 25 de ani de la debutul seriei „Stăpânul inelelor” – cu filmul „Stăpânul inelelor: Frăția inelului” (2001) -, cea mai mare franciză Warner Bros. și cinci ani de când Andy Serkis a regizat „Venom: Să fie carnagiu” (2021) pentru Sony.

Se pare, de altfel, că fanii scrierilor lui J.R.R. Tolkien vor fi foarte ocupați în viitorul apropiat, fiindcă s-a anunțat foarte recent și lansarea, de către Prime Video, pe 29 august, a sezonului al doilea din serialul „Stăpânul inelelor: Inelele puterii”, care îi va avea în distribuție pe Ben Daniels, Ciaran Hinds și Rory Kinnear și se va concentra în jurul lui Sauron.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton