; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Next Star Dorian Popa

„Next Star” 2021. Cine este primul finalist al sezonului 10

24 May 2021

La un an de când emisiunea „Next star' a fost întreruptă de pandemie, show-ul a revenit în grila Antenei 1 cu noi ediții care sunt difuzate în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00. 

Prima ediție a sezonului 10 „Next Star' a fost una plină de emoție și momente neașteptate. Loredana, Ștefan Bănică, dar și Dorian Popa au fost impresionați de prestațiile micuților care au pășit plini de emoție pe scena show-ului jurizat de ei. Cu toate acestea, doar unul dintre concurenții care au performat pe scena „Next Star' a reușit să meargă în Marea Finală. 

Amir Bălteanu, primul finalist al sezonului 10 „Next Star'

Amir Bălteanu este tânărul care a reușit să impresioneze cei trei jurați, dar și publicul. Deși nevăzător, tânărul din noua generație de copii talentați a reușit să ajungă la sufletul tuturor interpretând o melodie sensibilă la pian, un instrument care va face parte din viața lui și de acum încolo, după cum a mărturisit chiar el. 

Întrebat despre ce ar face cu banii dacă ar câștiga Next Star, Amir Bălteanu a oferit un răspuns emoționant de sincer:

„Aș vrea să îmi cumpăr cel mai bun pian clasic', a spus concurentul, înainte de a afla că el este finalistul serii.

 Vezi galeria foto >

„Câștigătorul Next Star din această seară, cel care se va califica în Mare Finală și intră în cursa pentru premiu cel mare Amir Băldeanu.”, a spus Dorian Popa, vizibil entuziasmat și mândru de momentul concurentulu

Amir a ținut să mulțumească pentru această șansă, iar jurații l-au felicitat pentru talentul său memorabil.

 În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României, care îi vor surprinde cu abilităţi uimitoare. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare