; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Neve campbell

Neve Campbell e în discuții pentru al cincilea film din seria „Scream”

07 May 2020

După ce a jucat rolul lui Sydney Prescott în „Scream: Țipi sau fugi' (1996), „Scream 2' (1997), „Scream 3: Crimă în 3 timpi' (2000) și „Scream 4: Coșmarul continuă' (2011), Neve Campbell (46 de ani) este gata să-l reia în al cincilea film din serie. 

Foarte încântată să apară în franciza horror inaugurată acum 24 de ani și devenită, între timp, una dintre preferatele publicului, actrița a declarat la „Entertainment Tonight' că „Au fost deja numeroase discuții pe tema noului film'. Ea a mai adăugat că totul a început acum șase săptămâni și că inițial nu a fost deloc sigură că proiectul va rămâne în picioare. „Desigur, filmările nu vor putea începe acum, ci doar după deschiderea studiourilor, despre care nu se știe când va avea loc'. 

Neve Campbell a spus că a discutat mult cu regizorii Matt Bettinelli-Olpin și Tyler Gillett, autorii celui de-al cincilea film din serie, și că e nerăbdătoare să onoreze amintirea lui Wes Craven (dispărut în 2015), considerat unul dintre maeștrii genului horror și regizor al tuturor celor patru filme din serie. Ea a mai spus că datorită lui Craven (autor al altor clasice ale genului, precum „Sălbatic și mortal' sau „Coșmar pe strada Ulmilor'), pe care îl consideră un geniu, franciza „Scream' a fost atât de reușită. 

„Sunt foarte norocoasă să fac parte din această serie. Cred că e o șansă rară în cariera unui actor să apară în producții atât de iubite de public. Le mulțumesc tuturor fanilor pentru afecțiunea lor, va fi foarte amuzant să o joc iar pe Sidney', a mai declarat ea. 

La rândul său, David Arquette (49 de ani) a spus că i-ar face mare plăcere să reia rolul polițistului Dewey Riley, pe care l-a jucat în toate cele patru producții din seria „Scream' și că i se pare grozav ca unele dintre vechile personaje să fie aduse în noul film. Din distribuția peliculelor francizei „Scream', devenite filme-cult, au făcut parte Drew Barrymore, Courteney Cox, Matthew Lillard, Rose McGowan, Jada Pinkett Smith, Heather Graham, Liev Schreiber, Patrick Dempsey, Anna Paquin și Lance Henriksen. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare