Homepage  / Vedete româneşti

Neti Sandu: „Mercur retrograd rezolvă foarte multe”

Neti Sandu: „Mercur retrograd rezolvă foarte multe”
9

de Cătălina Matei,

De mai bine de 25 de ani, Neti Sandu deslușește la Pro TV ce „spun” stelele, iar rubrica sa este una dintre cele mai urmărite. Iar dacă o urmăriți zilnic pentru a afla ce se  întâmplă cu zodia voastră, cu siguranță ați auzit de „Mercur retrograd”... toate relele se întâmplă. De fapt, situația este alta. Iată ce lămuriri am primit de la Neti!

În general, cât timp vă ia ca să realizați horoscopul pentru o săptămână? Și care sunt sursele de documentare?

Eu nu fac pe o săptămână, scriu pentru o zi și îmi ia cam 2 ore. Dacă mă întrerup, evident, îmi ia mai multe ore. Scriu și în timpul jurnalului, când nu sunt în direct, dar și când ajung acasă. Nu-mi permit să nu scriu. Mă uit în tabel, am harta în față, cercul, iau guma, șterg și pun poziția lunii, poate în ziua aia se mută Mercur din Scorpion în Săgetător, Marte la fel – și de aia, trebuie să șterg tot timpul.

De obicei „Mercur retrograd” nu e de bine… În ce situații, însă, influențează pozitiv zodiile?

Mercur retrograd rezolvă foarte multe. Fără el nu am mai putea recupera niște lucruri care ne-au scăpat din vedere sau le-am făcut în mod greșit și atunci putem corecta acele lucruri. De trei ori pe an Mercur retrogradează și, atunci, ne dă această posibillitate să corectăm, să adăugăm, să îmbunătățim o situație.

De reținut că atunci când începe ceva pe Mercur retrograd și nu am reușit, data viitoare tot pe Mercur retrograd vom rezolva. Dacă cumpăr, de exemplu o casă, pe Mercur retrograd, ea nu va dura, se va transforma în altceva: o să o vând, o să o las altcuiva și eu o să-mi cumpăr altă casă. Și retrograd înseamnă aparent retrograd, el nu merge înapoi, dar de pe Pământ așa se vede.

Mai e puțin din 2021… se mai pot produce surprize? Ce spun astrele?

Da, se mai pot întâmpla și lucruri bune, pentru că se mai grupează și în mod favorabil. Sunt zile în care toate sunt puse cu mâna și, într-o clipă ca asta poți să rezolvi foarte multe lucruri și să dai uitării toate supărările, nereușitele și blocajele.

Sunt niște punți care se fac, dar cu cât lucrezi mai mult cu tine și faci exerciții de interiorizare, cu atât mai mult simți când vine un astfel de moment. Într-o astfel de zi, dacă noi creăm alte trasee, ne facem alt destin. E foarte greu să te ții de asta, să duci totul către pozitiv, să nu aluneci spre negativ. Asta e constatarea mea.

Dincolo de stele… cum arată o zi obișnuită din viața dvs.?

Atunci când sunt la serviciu, începe foarte devreme. Mă trezesc, îmi beau cafeaua și mă pregătesc să plec către Pro TV. Când ajung, în jur de 04:00, merg în redacție, verific horoscopul și, după, merg la make-up și hair și, imediat, începe jurnalul. Ajung acasă, scriu, mă odihnesc și cam așa decurge o zi. Când am liber, îmi place să ies la masă, să mă plimb, să merg la cumpărături și să petrec timp cu oamenii dragi mie.

Cât de mult timp mai petreceți cu familia dvs.?

Ai mei sunt plecați în Turcia, iar nepoata care este aici, Alice, joacă volei și dacă a început campionatul este plecată foarte mult în turnee și ne vedem o dată la trei săptămâni, o lună. Dar vorbim, ne susținem, dacă are meci o urmăresc, o apreciez, îi văd efortul și reușitele.

Dacă nu ați fi ajuns în televiziune, cum credeți că ar fi arătat viața dvs. acum?

Aș fi fost o persoană obișnuită, care își vedea de viață ca toată lumea și cultivam ce puteam eu la mine acolo, în sufletul meu.

neti-sandu-245712892_924517768153515_5465806928802257663_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton