; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Neti Sandu

Neti Sandu: ce spun astrele despre 2014

28 November 2013

Neti Sandu ne-a liniştit! 2014 este favorabil pentru majoritatea zodiilor, mai ales în plan amoros şi familial. Prezentatoarea Horoscopului din cadrul „Ştirilor Pro TV' de dimineaţă spune, însă, că Venus (Planeta Bucuriei) retrogradează tocmai de Sărbători.

Ce ne rezervă astrele la sfârşitul anului?

O să fie mai altfel decât de obicei pentru că dacă, de regulă, retrograda Mercur sau se făcea conjuncţie Marte – Pluton, acum retrogradează Venus, tocmai Planeta Bucuriei, cea de care avem nevoie de Sărbători. Din 21 decembrie până în ianuarie, Venus e retrograd în Capricorn. O să fim poate mai puţin preocupaţi de cum arătăm şi de ce punem pe masă pentru că s-ar putea ca Venus, indicatorul financiar, să fie scăzut. Nu vom mai cheltui atât de mult pe cadouri, îmbrăcăminte, cosmetice, bijuterii şi nici pe mâncare.

Pe ce plan o vom duce cel mai bine anul viitor?

Avem două accente anul viitor, unul va fi în continuare pe casă, relaţia de familie, armonie, căsătorie şi dorinţa de a avea copii, după care, din iulie, accentul pică pe dragoste, nevoia de a rupe barierele, de a ne cultiva spiritul de aventură din toate punctele de vedere.

Care zodii vor fi favorizate şi care nu în 2014?

Favorizaţi vor fi Racul, Vărsătorul, Săgetatorul, Leul, Balanţa, Fecioara, Capricornul şi Scorpionul într-o oarecare măsură, dar sunt foarte predispuşi la schimbări. Peştii şi Taurul sunt avantajaţi în prima jumătate a anului. Berbecul va avea o ieşire la rampă în vară, iar Gemenii vor avea nişte probleme la serviciu, dar, altfel, în prima parte a anului, vor avea câştiguri financiare.

Astrele ce spun' de marele cutremur care ar putea lovi România?

Mi-e foarte greu să găsesc o perioadă favorabilă unui cutremur, aşa că din punctul meu de vedere nu văd să vină vreunul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare