Homepage  / Vedete româneşti

Neti Sandu a spus care este numele ei real. Cine i-a dat acest pseudonim când s-a angajat la Pro TV. „Nu mi-am zis eu așa”

Neti Sandu a spus care este numele ei real. Cine i-a dat acest pseudonim când s-a angajat la Pro TV. „Nu mi-am zis eu așa”
13

de Roxana Mirea,

Neti Sandu, realizatoarea rubricii Horoscop din cadrul Știrilor PRO TV, a dezvăluit care este numele ei din buletin. Vedeta a vorbit despre originea numelui ei și a spus cine a sfătuit-o să își ia acest nume de scenă și să nu se prezinte la TV cu numele din buletin.  

Care este numele din buletin al lui Neti Sandu 

Neti Sandu, realizatoarea rubricii Horoscop din cadrul Știrilor PRO TV a început să învețe astrologia din 1990, iar peste trei ani a fost angajată să prezinte horoscopul la PRO FM, apoi la PRO TV. Vedeta a apărut pe sticlă pentru prima oară în 1995 și a reușit să își construiască un nume printre astrologii din țară. Totuși, puțini sunt cei care știu că „Neti” nu este numele ei real. Vedeta a dezvăluit că prenumele ei din buletin este Aneta. 

„De la Aneta, care este un diminutiv. De la Ana, Anette, în franțuzește. Aneta nu mai pare un diminutiv. Când zici Aneta, unde e diminutivul? Dacă ai pus “a” la final, l-ai făcut serios. 

Așa mă și simt, copilul care, de fapt, este serios! Nașa mea avea numele acesta, Neti. O mai chema Ana. Mamei mele nu i-a plăcut Ana și a zis: “Uite, să o cheme Aneta!”. 

Așa s-a gândit ea! I-a plăcut Neti și atunci mi-a zis Neti, dar a lăsat numele acesta ca să nu o supere pe nașă. Așa era pe vremuri! Atât, simplu! La școală! (n.r. o mai striga lumea Aneta)”, a povestit Neti Sandu, pentru ego.ro.

Care este numele din buletin al lui Neti Sandu  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Florin Călinescu nu a vrut ca Neti Sandu să se prezinte cu numele din buletin 

În continuare, Neti Sandu a dezvăluit că cel care nu a lăsat-o să se prezinte la televizor cu numele ei din buletin a fost Florin Călinescu. Acesta nu a dorit să îi spună „Sandu Aneta”, iar de atunci totul e istorie pentru că toată lumea o strigă Neti 

„De când am venit la Pro TV, Florin Călinescu a zis: „Să îți zicem Neti! Nu îți zicem Sandu Aneta, așa cum te cheamă. Aici e altfel!”. Am rămas cu Neti Sandu. 

Nu mi-am zis eu așa. Pentru numele de scenă, da. (n.r. Florin Călinescu este cel care a numit-o așa prima oară la Pro TV) Așa se nasc toate! Da, Neti este un apelativ, numele mic. Este frumos, îmi place!” a mai povestit Neti Sandu.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton